Staburags.lv ARHĪVS

Labākie mobilie telefoni atrodami Hansapost.lv

hansapost.lv

2014. gada 18. jūlijs 00:10

285
Labākie mobilie telefoni atrodami Hansapost.lv

Mobilais tālrunis ir tā ierīce, bez kuras vairs nav iedomājama cilvēku ikdiena. Ja aktuāls kļuvis jautājums par jauna mobilā telefona iegādi, ielūkojies arī interneta veikala piedāvājumos. Interneta veikals Hansapost.lv piedāvā ne tikai plašu telefonu un citu elektropreču klāstu, bet arī izdevīgas cenas.

Elektronikas preču sadaļā iespējams atrast dažādas ierīces gan darbam un mācībām, gan atpūtai- portatīvos datorus, planšetdatorus, DVD atskaņotājus un daudz ko citu. Kā minēts, plašā klāstā pieejami arī dažāda veida telefoni, kas ir viena no pirktākajām precēm. Pateicoties plašajam sortimentam, ikviens var izvēlēties atbilstošāko saviem paradumiem un vēlmēm. Interneta veikals piedāvā ērti salīdzināt telefonu parametrus un funkcijas- piemēram, atmiņas lielumu un SIM karšu atbalstu. Pie katra piedāvātā telefona pievienots izsmeļošs apraksts par tā funkcijām un tehniskajiem parametriem, kas ievērojami atvieglos izvēli. Piedāvājumā ietilpst gan vienkārši, gan ekskluzīvi mobilie telefoni. Arī cenu amplitūda ir ļoti plaša- mobilo tālruni iespējams iegādāties sākot no 56 eiro. Savukārt plānais un ātrais LG Nexus viedtālrunis, kas ir arī visdārgākais Hansapost.lv piedāvājumā, šobrīd  izmaksās 399 eiro.

Iepērkoties interneta veikalā tiek nodrošināta izdevīga cena, laipna un ātra apkalpošana, kā arī ērts pirkuma saņemšanas veids. Regulāri tiek piedāvātas dažādas akcijas un izpārdošanas, kuru ietvaros iepirkties ir vēl izdevīgāk. Tiek piedāvāts izvēlēto preci iegādāties arī uz nomaksu. Kredītlīgumu var slēgt pilngadīgie Hansapost klienti, un tā termiņš ir no 3 līdz 36 mēnešiem.

Iepērkoties pie Hansapost, nav nepieciešama priekšapmaksa- par preci jānorēķinās, to saņemot. Tāpat iespējama preču atgriešana- tas izdarāms 14 dienu laikā. Atsevišķām precēm tiek piedāvāta arī zemākās cenas garantija- ja esi iegādājies kādu no interneta veikala Hansapost.lv sākumlapā atrodamiem ‘’saldo cenu’’ piedāvājumiem, un mēneša laikā tieši tādu preci par vēl zemāku cenu atrodi citur, Hansapost garantē atmaksāt dubultu cenas atšķirību. Būtiski, ka labākās cenas garantija spēkā tikai tad, ja atrastā prece ir identiska Hansapost piedāvātajai.

Mobilie telefoni pie Hansapost.lv- tas ir izdevīgs pirkums. Ieskaties arī citos interneta veikala piedāvājumos www.hansapost.lv.