Staburags.lv ARHĪVS

Pie Viasms.lv SMS kredīts līdz 500 eiro

Rihards Grudulis

2014. gada 15. jūlijs 00:10

91
Pie Viasms.lv SMS kredīts līdz 500 eiro

SMS kredīts ir viens no visātrāk, ērtāk un vienkāršāk noformējamiem aizdevuma veidiem Latvijā. Lai to saņemtu, parasti nepieciešamas vien dažas minūtes laika. 

SMS kredīts ir paredzēts salīdzinoši nelielu aizdevumu segšanai un parasti nepārsniedz dažus simtus eiro. Pie Viasms.lv maksimālais aizdevuma apmērs ir līdz 500 eiro – tikai nedaudzas ātro aizdevumu kompānijas sniedz iespēju ar īsziņas palīdzību noformēt tik lielu aizdevumu.

SMS kredīts ir paredzēts salīdzinoši nelielu īstermiņa izdevumu segšanai. Tas noderēs, ja nepieciešams apmaksāt negaidītu rēķinu, vēlaties veikt īpaši izdevīgu pirkumu, kas vēlāk var nebūt iespējams vai arī ir saplīsusi sadzīves tehnika. Šādās situācijās Viasms.lv piedāvātais SMS kredīts būs lieliski piemērots.

Šim aizdevumam piemīt vairākas ļoti nozīmīgas priekšrocības:

  • Aizdevums patiešām ir pieejams 15 minūtēs (vai pat ātrāk);
  • Brīvdienās aizdevumu ir iespējams saņemt līdz 20.00;
  • Pirmais SMS kredīts ir pieejams bez maksas.

Viasms.lv piedāvātais SMS kredīts ir pieejams vien 15 minūšu laikā un viss, kas nepieciešams, lai saņemtu aizdevumu ir atvērts bankas konts un mobilais tālrunis. Personām, kas aizņemas pirmo reizi, ir nepieciešams arī interneta pieslēgums, lai būtu iespējams veikt reģistrāciju. Saņemot atkārtotu aizdevumu, nav nepieciešams vēlreiz reģistrēties, tāpēc nauda ir pieejama vēl ātrāk.

Viena no galvenajām īpašībām, kas SMS kredītus padara par ērtākajiem aizdevumiem Latvijā, ir iespēja tos saņemt arī ārpus ierastā banku darba laika, tas ir brīvdienās un darba dienu vakaros. Daudzi aizdevēji piedāvā iespēju brīvdienās saņemt kredītu līdz pulksten 18.00, bet Viasms.lv aizdevumus izsniedz no pulksten 10.00 līdz 20.00. Darba dienās Viasms.lv izvērtē kredīta pieteikumus un pārskaita aizdevumus no 8.00 līdz pat 22.00.

Īpaši izdevīgi aizņemšanās nosacījumi ir pieejami Viasms.lv jaunajiem klientiem, jo pirmais kredīts ir pieejams pilnīgi bez maksas. Tas nozīmē, ka aizdevumam nepiemēro ne mēneša procentu likmi, ne komisijas maksu un jāatdod ir tieši tikpat, cik liels bija aizdevuma apmērs. Maksimālais aizdevuma apmērs, kas pieejams kompānijas jaunajiem klientiem ir 200 eiro.