Staburags.lv ARHĪVS

Ainārs Kovals: Gads ir iesācies optimistiski

SMScredit

2014. gada 4. jūlijs 00:22

71
Ainārs Kovals: Gads ir iesācies optimistiski

Šķēpmetējs Ainārs Kovals sarunā atklāj, ka maija beigās piedalījās Starptautiskajās sacensībās vieglatlētikā „Rīgas kausi”, kur vienpadsmit šķēpmetēju vidū ar rezultātu 79,74 metri ierindojās 6.vietā. Viņš ir apmierināts ar sasniegto rezultātu un jauno, iesākušos sporta sezonu raksturo īsi – viss notiek pēc plāna!

Jūlija sākumā sportists dosies uz Igauniju, kur piedalīsies vietējā mēroga sacensībās. „Došos uz  šīm regulārajām sacensībām, jo vēlos satikt citus sportistus un zinu, ka tajās piedalīsies vairāki spēcīgi šķēpmetēji”, komentēja Ainārs. Viens no vieglatlēta tālākajiem plāniem ir piedalīties Latvijas Čempionātā vieglatlētikā, kas norisināsies 1. un 2. augustā, Ogrē, kam sekos arī Eiropas Čempionāts.

Jautāts par to, vai vasaras sezona vieglatlētiem ir tikai darbs, vai tomēr arī atpūta, Kovals atzīst, ka lai arī darbā nekas netrūkst, viņam izdodas veltīt laiku arī aktīvai atpūtai, piemēram, makšķerēšanai pie dabas, turklāt tieši aktīvu nodarbju dažādība ļauj iegūt enerģiju.

Vai zināji?
Latvijas sporta attīstībā SMScredit.lv, viens no akciju sabiedrības 4finance pārstāvētajiem zīmoliem, investē kopš 2009. gada. Uzņēmuma atbalstīto sportistu vidū ir skeletonisti Martins un Tomass Dukuri, pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, šķēpmetējs Ainārs Kovals, vieglatlēte Laura Ikauniece, basketbola komanda "VEF Rīga" un futbola komanda "FS Metta/Latvijas Universitāte".

Ar uzņēmuma atbalstu tiek rīkoti arī dažāda veida turnīri un sacensības, to vidū SMScredit.lv Jūrmalas velomaratons, Latvijas čempionāts  BMX  riteņbraukšanā  un  SMScredit.lv Futbola Virslīga.