Staburags.lv ARHĪVS

Aizdevumi bez ķīlas

InCREDIT GROUP

2014. gada 1. jūlijs 07:46

101
Aizdevumi bez ķīlas

Radušās īslaicīgas finansiālās grūtības? Tad nelauzi galvu, kā tikt pie naudas, bet vērsies pēc aizdevuma interneta. Tas ir moderns un mūsdienīgs veids, kādā iespējams saņemt naudas līdzekļus problēmu atrisināšanai.

Ja nevēlis uzņemties saistības ar banku, kas nereti aizdevumu dod pret ķīlu (piemēram, nekustamo īpašumu), tad aizdevums bez ķīlas internetā būs tieši tas, kas vajadzīgs. Nav svarīgi vai atrodaties komandējumā, darbā, izbraukumā vai laukos vasarnīcā. Pieteikties aizdevumam bez ķīlas varēsiet no jebkuras vietas, kur vien ir interneta pieslēgums.

Ja meklē aizdevēju, kurš būtu ar mieru izsniegt ātros aizdevumus internetā bez ķīlas un galvojuma, tad izvēlies kādu no daudzajām aizdevējkompānijām.

Gadījumā, ja nevari atmaksāt aizdevumu laikā, tad izmanto iespēju pagarināt atmaksas termiņu. Ja ir vajadzīgs naudas aizdevums uz laiku līdz 12 mēnešiem, tad līzinga kompānija InCREDIT GROUP piedāvāt izdevīgu naudas kredītu bez ķīlas. Piemēram, naudas Kredīti PRIMA tiek piešķirti privātpersonām bez ķīlas. Šī kompānija piedāvā aizdevumus ar pietiekoši lielām summām. Tikpat veiksmīgs risinājums būs E-kredīts. Saņemt kredītu bez ķīlas ir ērti un vienkārši – tikvien kā jādodas uz tuvāko E-Lats vai E-kredīts filiāli, līdzi ņemot personas apliecinošu dokumentu. Uzņēmuma darbinieki informēs gan par kredīta nosacījumiem, gan par Jūsu iespējām aizdevumu saņemt.

Kādos gadījumos ņemt aizdevumu bez ķīlas?

Tas būs piemērots situācijās, kad jānomaksā kāds rēķins, lai norēķinātos par preci, kuras iegādi nevar atlikt un ilgāku laiku. Tāpat aizdevumu var izmantot dzīvokļa remonta, automašīnas iegādei, mēbeļu, sadzīves vai video tehnikas iegādei, izglītībai vai citu mērķu sasniegšanai.

Aizdevums bez ķīlas būs risinājums arī ārkārtas situācijās – slimnīcas pakalpojumiem, izglītībai vai tamlīdzīgi. Tas noderēs arī gadījumos, ka ja naudas pietrūkst līdz algas dienai.

Pirms ņem aizdevumu bez ķīlas – pievērs uzmanību procentu likmei un atceries par to, kāda būs ikmēneša maksa un aizņēmuma apmaksas laiks. Kredītu bez ķīlas piedāvā personām no 18 gadu vecuma. Vēlams, lai aizņēmējam būtu stabili ikmēneša ienākumi, tā jūs ātrāk varēsiet atrod aizdevuma summu.