Staburags.lv ARHĪVS

Šonedēļ Skrīveros atklās tūrisma sezonu

www.staburags.lv

2014. gada 12. maijs 07:38

382
Šonedēļ Skrīveros atklās tūrisma sezonu

Atklājot jauno tūrisma sezonu, 15. maijā apmeklētājiem durvis vērs rakstnieka Andreja Upīša muzejs Skrīveros. 17. maijā muzejā paredzēti vairāki tūrisma sezonas atklāšanas un Muzeju nakts un pasākumi.


Skrīveru novada domes Sabiedrisko attiecību speciāliste Agita Grīnvalde Iruka informē, ka 10 no rīta muzeja dārzā aicināti pulcēties velobraucēji, kuri vēlas doties iepazīt Skrīveru novadu maršrutā Skrīveri-Klidziņa-Dendroloģiskais parks-Pilskalns-Skrīveri.


Pulksten 19 muzejā notiks izstādes “Rūdolfam Eglem — 125” atklāšana un pēc brīža turpat atklās vēl vienu izstādi — Skrīveru kultūras centra pinēju radošās studijas darbu izstādi “Pinumu valdzinājums”. Pulksten 20 sāksies radoši, sportiski muzikāla programma “Tikai sarkans dzintars vien...” , kas veidota sadarbībā ar Skrīveru Mūzikas un mākslas skolu un Skrīveru kultūras centru, bet pulksten 22 pirmā šīs sezonas zaļumballe. Spēlē grupa “Daugavieši”.


Šosezon, sadarbībā ar Skrīveru novada domi no kultūras centra uz muzeju pārcelts arī Tūrisma informācijas punkts. Turpmāk muzeja apmeklētāji, tūristi, novada viesi šeit varēs saņemt bezmaksas informatīvos materiālus par tūrisma objektiem, atpūtas un izklaides iespējām Skrīveru novadā.