Staburags.lv ARHĪVS

"Pepija" svin dzimšanas dienu

Tatjana Zagorska

2014. gada 4. aprīlis 15:41

294
"Pepija" svin dzimšanas dienu

Pļaviņās bērnu centra īpašā gaviļniece Pepija aicināja savus draugus uz dzimšanas dienas pasākumu. Šī gada moto bija: „Bērnu smaidi palīdz dzīvot”. Un, lai vairotu šos smaidus, Pepija bija piedomājusi pie dažādiem jaukiem un atraktīviem pārsteigumiem.


Bērnus, kā pirmie, pārsteidza krāsainie taureņi, kuri bija salidojuši centra telpās, tādējādi, paspilgtinot pavasara noskaņas. Kopīgi aplūkojām bilžu galeriju no centra atklāšanas pasākuma. Ciemiņi piedalījās 1.aprīļa „Anekdošu” aplī, kā arī ieklausijās stāstījumā par 1.aprīļa rašanos. Bet, radošajā darbnīcā, darbojāmies ar salvetēm no mežģīnēm. Ikviens bērns veidoja sveicienu Pepijai dzimšanas dienā. Tā bija kā viesu grāmata ar bērnu vārdiņiem.


Ļoti patīkams pārsteigums bērniem bija fotosesija ar šīs jomas profesionāli, fotogrāfu Jāni Nagli. Bērnu uzdevums bija sekot fotogrāfa norādījumiem, lai bildes sanāktu pēc iespējas interesantākas.


Spēlēs „Ha,Ha,Ha”, „Pogas”, „Pelnrušķītes deja”, „Bize” bērni varēja parādīt savu aktivitāti, atraktivitāti, oriģinalitāti, spēju sadarboties, prasmi atbalstīt, iedrošināt. Šajās spēlēs liela sabiedrotā bija lieliska humora izjūta, jo visas spēlēs tika piemeklētas atbilstoši 1.aprīlim.


Kopīgi izdejojām Limbo deju, bet dzimšanas dienas noslēpumainajiem ciemiņiem bija uzdevums, pēc nejaušības principa, izvēlēties pasākuma „Misters Joks” – un „Mis Jociņa” titula ieguvējus – par tiem kļuva - Kristiāns-Ariāns Orniks Pļaviņu novada klase 1.a klase un Patrīcija Zepa PII „Bērziņš”.


Turpinājumā, visi kopā nodziedājām Pepijas himnu, degot svecītēm, katrs domās novēlējām Pepijai ko jauku un nodziestot svecītēm, cienājāmies ar garšīgo dzimšanas dienas pīrāgu.