Staburags.lv ARHĪVS

Skeletonistiem atnācis pavasaris, volejbolistiem turpinās vasara

„4Finance”

2014. gada 4. aprīlis 00:01

25
Skeletonistiem atnācis pavasaris, volejbolistiem turpinās vasara

Akciju sabiedrības „4Finance” zīmola SMScredit.lv atbalstītie sportisti skeletonisti Martins un Tomass Dukuri, kā arī pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš allaž ir atsaucīgi un labprāt dalās tajā, ar ko nodarbojas treniņu procesā un arī brīvajā laikā.

Sarunā ar abu komandu menedžeriem uzzinājām, ka volejbolisti joprojām atrodas Ēģiptē, kur turpina gatavoties jaunajai sezonai. Jau iepriekš ziņots, ka šī gada sezona volejbolistiem sāksies 22. aprīlī Ķīnā, Fudžou pilsētā. Patlaban abi sportisti trenējas katru dienu. Piecas dienas nedēļā viņiem ir treniņi trīs reizes dienā, bet divas dienas nedēļā – divi.

Kā sarunā pastāstīja volejbolistu pārstāvis Edgars Buļs, arī brīvo laiku abi volejbolisti pavada lietderīgi. Aleksandrs Samoilovs mācās arābu valodu, sērfo un nodarbojas ar niršanu, bet Jānis Šmēdiņš velta laiku mazliet mierīgākai atpūtai – brīvajā laikā makšķerē un lasa grāmatas.

Šajā pašā laikā skeletonisti Martins un Tomass Dukuri jau ir atvadījušies no ziemas aktīvās sporta sezonas un uzsākuši sezonas noslēguma aktivitātes. Tā 1.martā abu skeletonistu komanda veica jauno talantu atlasi, kurā piedalījās aptuveni 130 cilvēku no visas Latvijas, bet 8.martā komanda atvadījās no saviem līdzjutējiem Siguldā notikušajā Ziemas festivālā. Komandas pārstāvis Gints Biedris pastāstīja, ka atbalstītāji ar prieku aptaustīja Martina Dukura iegūto sudraba medaļu un kopīgi priecājās par sasniegumiem Olimpiskajās spēlēs.

Abiem sportistu pāriem arī jaunā sporta sezona sāksies pavisam dažādos laikos. Pludmales volejbolistiem pirmais starts gaidāms 22.aprīlī Ķīnā Fudžou pilsētā, savukārt skeletonistiem aktīvā sacīkšu sezona sāksies tikai šī gada oktobrī.

Vai zināji?
Skeletonisti Martins un Tomass Dukuri kā arī pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš ir SMScredit.lv atbalstīto sportistu vidū. Latvijas sporta attīstībā SMScredit.lv, viens no akciju sabiedrības 4finance pārstāvētajiem zīmoliem, investē kopš 2009. gada. Uzņēmuma atbalstīto sportistu vidū ir arī šķēpmetējs Ainārs Kovals, basketbola komanda "VEF Rīga", futbola komanda "FS Metta/Latvijas Universitāte" un motokrosa komanda "MX Moduls".