Staburags.lv ARHĪVS

Ērts naudas aizdevums līdz EUR 1500

www.viasms.lv

2014. gada 31. marts 00:01

68
Ērts naudas aizdevums līdz EUR 1500

Vai tev ir kādreiz bijis tā, ka līdz sapņa sasniegšanai pietrūkst mazliet laika un naudas līdzekļu? Mūsdienās tas vairs nevar būt nepārvarams šķērslis, jo dažādiem dzīves gadījumiem, kad nepieciešams nedaudz vairāk naudas, ātro kredītu kompānija VIA SMS piedāvā īstermiņa naudas aizdevumus finansiālo jautājumu atrisināšanai!

Naudas aizdevums kompānijas mājaslapā Viasms.lv ir pieejams ikvienam Latvijas Republikas iedzīvotājam vecumā no 20 līdz 75 gadiem, kam līdz aizdevuma pieteikumam nav bijušas negatīvas parādsaistības. Pieteikums naudas aizdevumam ir izpildāms pāris soļos:
jāaizpilda reģistrācijas forma mājaslapā Viasms.lv;
jāpārskaita uz VIA SMS kontu simboliska reģistrācijas maksa EUR 0.01 apmērā;
jānosūta pieteikums, kur norādīta vēlamā aizdevuma summa un atmaksas termiņš.
Pēc pieteikuma saņemšanas kredīta speciālisti to izvērtēs, un pozitīva lēmuma gadījumā SMS veidā saņemsi apstiprinājuma ziņu. Pāris minūšu laikā naudas aizdevums būs tavā bankas kontā, un uzreiz varēsi izmantot naudas aizdevumu, lai īstenotu savus plānus!

VIA SMS klientiem piedāvā divu veidu naudas aizdevumu: aizdevums līdz algai un naudas kredīts. Naudas aizdevums līdz algai izmantojams tādos gadījumos, kad nepieciešama neliela naudas summa, bet līdz algai vēl pāris dienas. Šajā gadījumā pirmreizējā aizdevuma maksimālā summa ir EUR 200, taču ar otro reizi līdz EUR 300, un pārējās reizes līdz pat EUR 500. Aizdevuma atmaksas termiņš ir līdz 30 dienām. Savukārt naudas kredīts ir lieliski piemērots situācijās, kad nepieciešams realizēt lielākus dzīves plānus (nopirkt mašīnu, dzīvokli, arī medicīniskajiem pakalpojumiem, augstskolas studiju maksai u.tml.), jo klients var aizņemties no EUR 500 līdz EUR 1500. Šim naudas aizdevumam atmaksas termiņš ir no 3 mēnešiem līdz pat vienam gadam. Ja ir situācija, kad noteiktajā termiņā nav iespējams atmaksāt, neuztraucies - atmaksas termiņu var pagarināt līdz 7, 14 vai 30 dienām. Draudzīgi klientam, vai ne?

Saņemot VIA SMS naudas aizdevumu pirmo reizi, aizdevuma procentu likme ir 0%. Kas nozīmē - atdod tieši tik, cik aizņēmies! Draudzīga ātro kredītu kompānija, kas sniedz finansiālo atbalstu un nodrošina klientiem ērtu servisu - VIA SMS.