Staburags.lv ARHĪVS

Māksla, ko izsmaržo un izgaršo

Evita Apiņa

2014. gada 13. marts 08:25

1877
Māksla, ko izsmaržo un izgaršo

Vakar Aizkraukles profesionālajā vidusskolā visa diena bija veltīta pavāra profesijai. Pasākumā “Radošums pavāra profesijā” piedalījās ne tikai skolas audzēkņi, arī tuvējo ēdināšanas uzņēmumu pārstāvji un meiteņu mājturības skolotājas. Augstāko pilotāžu pavārmākslā demonstrēja viens no šobrīd izcilākajiem šefpavāriem Latvijā Raimonds Zommers no Rīgas.

Aizkraukles profesionālās vidus­skolas direktores vietniece Velta Narkevičina stāsta, ka šāda diena, kas veltīta pavāra profesijai, skolā rīkota pirmo reizi: “Aicinājām piedalīties tuvējo ēdināšanas uzņēmumu pārstāvjus, kas ir mūsu sadarbības partneri un prakses devēji audzēkņiem, kā arī vairāku vispārizglītojošo skolu meiteņu mājturības skolotājas un audzēknes.”

Raksta turpinājumu lasiet laikraksta 13. marta numurā