Māksla, ko izsmaržo un izgaršo
Vakar Aizkraukles profesionālajā vidusskolā visa diena bija veltīta pavāra profesijai. Pasākumā “Radošums pavāra profesijā” piedalījās ne tikai skolas audzēkņi, arī tuvējo ēdināšanas uzņēmumu pārstāvji un meiteņu mājturības skolotājas. Augstāko pilotāžu pavārmākslā demonstrēja viens no šobrīd izcilākajiem šefpavāriem Latvijā Raimonds Zommers no Rīgas.
Aizkraukles profesionālās vidusskolas direktores vietniece Velta Narkevičina stāsta, ka šāda diena, kas veltīta pavāra profesijai, skolā rīkota pirmo reizi: “Aicinājām piedalīties tuvējo ēdināšanas uzņēmumu pārstāvjus, kas ir mūsu sadarbības partneri un prakses devēji audzēkņiem, kā arī vairāku vispārizglītojošo skolu meiteņu mājturības skolotājas un audzēknes.”
Raksta turpinājumu lasiet laikraksta 13. marta numurā
Kategorijas
- Reklāmraksti
- Afiša
- Balles
- Izstādes
- Koncerti
- Teātris
- Citi pasākumi
- Sporta pasākumi
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Veselība
- Vaļasprieks
- Lietotāju raksti
- Latvijā un pasaulē
- Dzīve laukos
- Izglītība
- Operatīvie dienesti
- Novadu ziņas
- Aizkraukles novadā
- Jaunjelgavas novadā
- Kokneses novadā
- Neretas novada
- Pļaviņu novada
- Skrīveru novadā
- Vecumnieku novadā
- Viesītes novadā
- Sports
- Viedokļi/Komentāri
- Statiskas lapas
- Pazudis/atrasts
- Abonēšana
- "Staburaga" projektu raksti
- Kultūra