Staburags.lv ARHĪVS

Par Skrīveriem stāstīs Lielais Susuris

www.staburags.lv

2014. gada 27. janvāris 09:22

560
Par Skrīveriem stāstīs Lielais Susuris

No 7. līdz 9. februārim Rīgā, Ķīpsalā, notiks starptautiskā tūrisma izstāde — gadatirgus “Balttour 2014”. Tai gatavojas arī Skrīveru novads, lai pastāstītu par tūrisma un atpūtas iespējām Skrīveros.


— Šobrīd izstrādā jaunus tūrisma maršrutus kājāmgājējiem, velobraucējiem, nūjotājiem un tiem, kuri Skrīveros iegriežas ceļotāju autobusos vai ar personīgajām automašīnām, — stāsta Skrīveru novada domes Sabiedrisko attiecību speciāliste Agita Grīnvalde—Iruka. — Informāciju par tūrisma maršrutiem interesents varēs saņemt Skrīveru novada stendā, kas iekārtots kopā ar citām Zemgales novada pašvaldībām.


Skrīveru novada simbols jau otro gadu ir Lielais Susuris, kurš savu mājvietu radis Ašķeres gravā netālu no Aizkraukles pilskalna. Izstādes laikā Lielais Susuris apmeklētājus plāno vest virtuālā ceļojumā pa Skrīveriem, zinošākajiem solot arī nelielas novada uzņēmēju sarūpētas balviņas. Pamodies Spīdalās takā pilskalnā, izbaudījis rīta svaigumu un ieturējis vieglas brokastis, mazais dzīvnieciņš ir gatavs apskries vai visus Skrīverus, pārliecinoties vai dzīve rit savu gaitu un kādi tad ir šī gada jaunumi!


Izstādē Skrīveru novads iepazīstinās ar savu uzņēmēju un amatnieku ražojumiem un pakalpojumiem.