Staburags.lv ARHĪVS

Skrīveru vidusskolas skolotājai "Ekselences balva"

www.staburags.lv

2013. gada 4. decembris 16:44

676
Skrīveru vidusskolas skolotājai "Ekselences balva"

"Ekselences balvas" laureātu titulu šogad ieguvusi bioloģijas skolotāja Daiga Martinsone no Andreja Upīša Skrīveru vidusskolas, fizikas skolotājs Jānis Čilipāns no Tukuma 2.pamatskolas, ķīmijas skolotāja Marina Ravinska no Daugavpils Centra vidusskolas un matemātikas skolotāja Alla Kitajeva no Ventspils 2.vidusskolas.

Otrdien svinīgā ceremonijā tika sveikti visi 19 dabaszinātņu un matemātikas skolotāji, kas savu profesionālo meistarību apliecināja praktiskā darbībā, dienas garumā piedaloties "Ekselences balvas" finālā. Skolotāji vadīja mācību stundas fragmentus Āgenskalna Valsts ģimnāzijas skolēniem, demonstrējot daudzveidīgas iespējas, kā strādāt klasē, lai skolēni apgūtu konkrētas zināšanas un prasmes, kā arī mācītos atraktīvā un motivējošā veidā.

Laureātiem tika pasniegtas balvas 1000 latu vērtībā. Savukārt visi 19 finālisti saņēma Izglītības un zinātnes ministrijas atzinības rakstus, kā arī "Promethean Academy" tālākizglītības kursus un "Lielvārda" Digitālās bibliotēkas dāvanu karti.

"Ekselences balvu" jau trešo gadu organizē LU Dabaszinātņu un matemātikas izglītības centrs, Valsts Izglītības satura centrs un LU Fonds sadarbībā ar uzņēmēju asociācijām un uzņēmējiem. Balva ir uzņēmēju iniciatīva un atbalsts eksaktās izglītības stiprināšanai, lai nākotnē darba tirgū nonāktu zinoši, prasmīgi un uzņēmīgi jaunieši.