Staburags.lv ARHĪVS

Pasniedz sporta laureāta balvas

Sandra Pumpure

2013. gada 3. decembris 16:14

5037
Pasniedz sporta laureāta balvas

Jau otro reizi Pļaviņu novada dome rīkoja pasākumu “Pļaviņu novada sporta laureāts”, kurā paziņoja šīgada uzvarētājus astoņās nominācijās — atzītākais pasākums, sporta dzīves veidotājs, treneris, sporta klubs, sportiste, sportists pieaugušajiem un jauniešiem, kā arī par mūža ieguldījumu sportā.

Pasākumu Pļaviņu novada kultūras centrā tāpat kā pērn atraktīvi vadīja spēkavīrs Raimonds Bergmanis, kuram tā bija arī iespēja paviesoties dzimtajā pusē. Viņš atzina, ka Pļaviņas ir bagātas izciliem sportistiem, kuri popularizējuši to vārdu pasaulē.

Izcilākos sportistus vai notikumus noteica pēc iedzīvotāju balsojuma anketās, ko varēja izpildīt līdz novembra vidum. Pļaviņu novada sporta dzīves organizators Sandris Stūris atzina, ka sporta pasākumu novadā bijis daudz. Klāt nākuši arī jauni — motokross un dambja skrējiens, kuri, domājams, kļūs par pastāvīgu tradīciju. Par gada notikumu sportā novadā cilvēki atzina Neatkarības dienas velobraucienu Pļaviņās, kas pulcē arvien vairāk un vairāk dalībnieku. To rīko Pļaviņu sporta klubs “Skanste”.

Raksta turpinājumu lasiet laikraksta 3. decembra numurā