Staburags.lv ARHĪVS

"VEF Rīga" aicina uz spēli pret Klaipēdas "Neptunas"

Infinitum 8

2013. gada 23. novembris 07:49

18
"VEF Rīga" aicina uz spēli pret Klaipēdas "Neptunas"

Pagājušajā sestdienā, 16. novembrī, "VEF Rīga" ar 80:77 apspēlēja Krievijas komandu Samāras "Krasnye Krylia", izcīnot uzvaru VTB Vienotās līgas mājas spēlē un sagādājot līdzjutējiem dāvanu pirms 18. novembra Latvijas valsts svētkiem. Pēc dažām dienām, 23.novembrī, "VEF Rīga" aicina līdzjutējus uz spēli pret Klaipēdas "Neptunas" Arēnā Rīga.


"VEF Rīga" galvenais treneris Ramūns Butauts: "Vispirms vēlos pateikties tiem līdzjutējiem, kas atnāca uz spēli. Tie ir mūsu uzticamākie atbalstītāji. Uzvara šajā spēlē bija svarīga no psiholoģiskā skatpunkta. Mums jāturpina kārtīgi strādāt katrā spēlē."


"VEF Rīga" uzbrucējs Jānis Bērziņš: "Pirmkārt, gribu pateikties skatītājiem, kas bija ieradušies mūs atbalstīt. Otrkārt, gribu pateikt paldies komandai, jo cīnījāmies un spējām uzvarēt. Visus trenera plānus gan neizpildījām, nesavācot dažas vieglas atlēkušās bumbas un dodot pretiniekiem iespēju mača izskaņā izlīdzināt rezultātu, bet viss beidzās veiksmīgi."


Rezultatīvākais "VEF Rīga" sastāvā sestdien gūtajā uzvarā bija Dī Brauns ar 15 punktiem. 14 pievienoja Kenans Bajramovičs, bet Jānis Bērziņš savāca 13 punktus un piecas rezultatīvas piespēles. Samāras komandas labā 22 punktus iemeta Džulians Raits.


Pēc sestdien gūtās uzvaras "VEF Rīga" komandai VTB Vienotajā līgā ir divas uzvaras sešās spēlēs. Nākamais mačs VTB līgā būs 23. novembrī, kad Arēnā Rīga viesosies Klaipēdas "Neptunas". Savukārt pirms mača ar klaipēdiešiem, 20.novembrī, VEF aizvadīs vēl vienu svarīgu spēli ULEB Eiropas kausa izcīņā pret Maķedonijas "MZT Skopje"


Vai zināji?


  • Basketbola klubs "VEF Rīga" ir viens no senākajiem šī sporta veida klubiem Latvijā un kopš 2009. gada ir SMScredit.lv atbalstīto sporta komandu vidū. Latvijas sporta attīstībā SMScredit.lv, viens no akciju sabiedrības 4finance pārstāvētajiem zīmoliem, investē kopš 2009. gada. Uzņēmuma atbalstīto sportistu vidū ir arī skeletonisti Tomass un Martins Dukuri, šķēpmetējs Ainārs Kovals, pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, futbola komanda "FS Metta/Latvijas Universitāte" un motokrosa komanda "MX Moduls".

  • Ar uzņēmuma atbalstu tiek rīkoti arī dažāda veida turnīri un sacensības, to vidū SMScredit.lv Jūrmalas velomaratons un SMScredit.lv MTB maratons, sacensības motokrosā "Superkauss", Latvijas čempionāts BMX riteņbraukšanā un SMScredit.lv Futbola Virslīga.