Staburags.lv ARHĪVS

Ziemas riepas tavam auto

www.220.lv

2013. gada 21. novembris 00:01

103
Ziemas riepas tavam auto

Tuvojas ziema, un tavam auto ir nepieciešamas jaunas ziemas riepas? Tās visērtāk ir iegādāties interneta veikalā 220.lv. Tur pieejama ļoti plaša ziemas riepu izvēle par saprātīgām cenām. Jūs atradīsiet piemērotu risinājumu gan tad, ja ziemas laikā galvenokārt pārvietojaties pa pilsētu, kā arī ja bieži nākas braukt pa pienācīgi nenotīrītiem un nenokaisītiem ceļiem.


Lai arī novembris šogad ir salīdzinoši silts un piesalst tikai naktīs, ziema tuvojas straujiem soļiem un ir ļoti būtiski laikus pāriet uz ziemas riepām. Pat, ja likums neprasa uzlikt ziemas riepas līdz pat decembra sākumam, riepu nomaiņa ir jūsu interesēs. Tā paaugstinās jūsu drošību un palīdzēs izvairīties no negadījumiem, kas var radīt gan veselības problēmas, gan materiālus zaudējumus.


Ja nevarat izlemt, kur iegādāties savam auto piemērotas ziemas riepas, iepazīstieties ar interneta veikala 220.lv piedāvājumu. Tajā pieejams ļoti plašs riepu, kā arī citu automašīnai vajadzīgu preču klāsts. Piemērotu risinājumu atradīs ikviens, neatkarīgi no tā, pa kādiem ceļiem jūs pārsvarā pārvietojaties:


  • pa pilsētas ielām, kas parasti tiek tīrītas un kaisītas;

  • pa valsts galvenajiem ceļiem un nedaudz mazākas nozīmes ceļiem, kas ne vienmēr tiek kaisīti;

  • pa mazas nozīmes un ļoti slideniem ceļiem.


Atkarībā no tā, kādos apstākļos jūs parasti pārvietojaties, mainās nepieciešamais riepu veids. Piemēram, pilsētās var pietikt arī ar vissezonas riepām, bet braukšanai ekstremālos apstākļos un pa ļoti sliktiem ceļiem, ieteicams izvēlēties ļoti augstas kvalitātes ziemas riepas vai pat riepas ar radzēm.


Interneta veikalā 220.lv ir pieejamas riepas dažādiem disku diametriem – sākot no R14 līdz R17. Tāpat ir iespējams iegādāties dažādu ražotāju produkciju, piemēram, Micheline, Rockstone un citu.


Jāpiebilst, ka ziemas riepas pie 220.lv ir pieejamas par īpaši izdevīgām cenām, turklāt katru dienu ir pieejami dažādi īpašie piedāvājumi, akcijas un atlaides. Tāpat pie 220.lv jūs varat iegādāties arī citas automašīnai nepieciešamās preces. Veikalā ir pieejamas eļļas un piedevas, auto audio tehnika, instrumenti, paklājiņi, kā arī daudz citu preču.