Staburags.lv ARHĪVS

Izsola autoostas telpas

Evita Apiņa

2013. gada 1. novembris 09:10

641
Izsola autoostas telpas

Neretas novada dome šodien rīko atkārtotu pašvaldības nekustamā īpašuma — Neretas autoostas — telpu Dzirnavu ielā nomas tiesību rakstisku izsoli. Pirmajā izsoles rīkošanas reizē vienīgais pretendents savu pieteikumu pašvaldībai bija iesniedzis pēc paziņojumā noteiktā laika, tāpēc izsoli rīko atkārtoti.

Šobrīd autobusu stacijas lielo un plašo uzgaidāmo telpu izmanto tam paredzētajam mērķim — iedzīvotāji siltumā var gaidīt autobusu. Ēkā ir vēl divas telpas, ko agrāk lietoja autobusu vadītāji, dispečeri, vienā no tām bija ierīkota biļešu kase, kas sen vairs nedarbojas. Vienu no šīm palīgtelpām vairākus gadus īrē SIA “Faiters” un izmanto kā autoveikala noliktavu, otru — 8,29 kvadrātmetrus lielu —  pašvaldība vēlas izīrēt. Nomas tiesību sākumcena ir Ls 0,44 par kvadrātmetru ar augšupejošu soli.

Neretas pagasta pārvaldes vadītājs Juris Zālītis stāsta, ka pirmajā izsoles rīkošanas reizē vienīgo pieteikumau saņēma pēc paziņojumā norādītā laika, tāpēc izsoli nācās rīkot atkārtoti. Pagasta pārvaldes vadītājs labprātāk vēlētos, lai šo telpu izmanto kā sabiedrisko pakalpojumu sniegšanas vietu — lai tā noderētu pēc iespējas vairākiem iedzīvotājiem.

Neretas novada pašvaldībā līdz trešdienas rītam bija saņemts bija viens pieteikums.