Skolo aroda meistarus
Aizkraukles profesionālajā vidusskolā aizvakar bija Meistara diena. Jaunieši, kuri apgūst profesiju ēdināšanas pakalpojumu jomā, piedalījās biedrības “Siera klubs” rīkotajā lekcijā par piena produktiem. Degustējot viņi pārliecinājās par Latvijā ražotā siera daudzveidību un garšu dažādību, kā arī izmēģināja gatavot oriģinālus ēdienus kopā ar vienu no labākajiem jaunajiem pavāriem Arturu Linkeviču.
“Vienalga, kādā jomā jaunietis mācās, svarīgi, lai viņš tajā kļūst par meistaru. To var sasniegt ar mērķtiecīgu darbu, gribasspēku, aizrautību un interesi par savu profesiju,” sacīja Aizkraukles profesionālās vidusskolas direktore Ruta Krūkle.
Uz teorētisko Meistara dienas daļu biedrības “Siera klubs” valdes priekšsēdētāja Vanda Davidanova bija aicinājusi vairākus meistarus, kuri jauniešiem stāstīja par savu nodarbošanos.
Raksta turpinājumu lasiet laikraksta 17. oktobra numurā
Kategorijas
- Reklāmraksti
- Afiša
- Balles
- Izstādes
- Koncerti
- Teātris
- Citi pasākumi
- Sporta pasākumi
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Veselība
- Vaļasprieks
- Lietotāju raksti
- Latvijā un pasaulē
- Dzīve laukos
- Izglītība
- Operatīvie dienesti
- Novadu ziņas
- Aizkraukles novadā
- Jaunjelgavas novadā
- Kokneses novadā
- Neretas novada
- Pļaviņu novada
- Skrīveru novadā
- Vecumnieku novadā
- Viesītes novadā
- Sports
- Viedokļi/Komentāri
- Statiskas lapas
- Pazudis/atrasts
- Abonēšana
- "Staburaga" projektu raksti
- Kultūra