Staburags.lv ARHĪVS

“Skrīveru saldumiem” zelts un sudrabs

Imants Kaziļuns

2013. gada 13. septembris 08:40

1164
“Skrīveru saldumiem” zelts un sudrabs

SIA “Skrīveru saldumi”, septembrī piedaloties ikgadējā starptautiskajā pārtikas izstādē “Riga food 2013”, Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Čehijas, Francijas, Slovākijas un Dānijas pārstāvju vidū izcīnījusi divas augstākās godalgas — zelta un sudraba medaļas. Tās piešķirtas kategorijā “Iepakojums konditorejai un saldumiem”.

SIA “Skrīveru saldumi” tūrisma un sabiedrisko attiecību vadītāja Dace Vītoliņa stāsta, ka pirmo vietu un zelta medaļu konkursa žūrija piešķīrusi kārbai “Rīga. Latvijas piecu ogu trifele”, sudraba medaļa un otrā vieta kārbai “Green Land”, kas veidota  konfektēm “Gotiņa”.

“Šāds iesaiņojums — konfekšu kaste Latvijas kartes formā — “Skrīveru saldumiem” ir vienīgajiem. Kopā ar Latvijas ogu trifelēm tā ir lieliska dāvana, ko aizvest kā suvenīru no mūsu valsts. Uzņēmums nepārtraukti izstrādā jaunus produktus un rada dažādas jaunas garšas nianses,” norāda uzņēmuma valdes locekle Iveta Audziša. Konfekšu kastē “City of Green Land RIGA” ietilpst Latvijas ogu trifeles  ar aveņu, upeņu, dzērveņu, ķiršu un cidoniju garšu, ko papildina baltā šokolāde. Uz iesaiņojuma var izlasīt īsu stāstu par Rīgu.

Savukārt konfekšu kastē “Green Land” ietilpst tradicionālās konfektes “Gotiņa”, un uz iesaiņojuma ir aizkustinošs stāsts par Latviju kā zaļo zemi. Tas ir brīnišķīgs suvenīrs no Latvijas.

Uzņēmuma tirdzniecības direktore Dace Vidruska teic, ka piedalīšanās šādā konkursā kopā ar citiem gan Latvijā, gan ārpus tās robežām pazīstamiem ražotājiem ir liels “Skrīveru saldumu” sasniegums.