No rīta pēc siltām smalkmaizītēm
Aizkraukles veikala “Elvi” konditorejas cehs ar saviem izstrādājumiem apgādā 13 pašu veikalus un daudzus klientus. Konditorejas cehs darbojas kopš Aizkraukles veikala “Elvi” atvēršanas — jau septīto gadu. Tajā strādā konditori Maija Kazlauska un Edgars Graudiņš.
Lai katru dienu “Elvi” veikalos netrūktu svaigu smalkmaizīšu un citu gardumu, konditori darbu sāk jau pulksten četros no rīta. Kad veikals ver durvis, plauktos jau gaida siltas smalkmaizītes, baltmaize, plātsmaizes, picas, klientu pasūtītie kliņģeri un citas preces.
Edgars Graudiņš konditorejas cehā strādā jau četrus gadus, un šis darbs viņam ļoti patīk.
Viņš ievērojis, ka pircējiem garšo picas, īpaši skolēniem, kuri skolas laikā starpbrīžos skrien uz “Elvi” iepirkties. Edgara kungs paša cepto tikai pagaršo. Viņš atzīst, ka saldumi ne visai “iet pie sirds”. Vienīgi kārtainās “austiņas” esot tik garšīgas, ka nevarot atturēties, un tās viņam arī vislabāk patīkot cept.
Aizkraukles veikala “Elvi” vadītāja Inita Svešņikova teic, ka pēc konditorejas ceha produkcijas ir liels pieprasījums. Ceptuvē top vairāk nekā 30 veidu konditorejas izstrādājumu. Diennaktī konditori, atkarībā no pasūtījuma, izcep no 60 līdz 100 kilogramu gardumu.
Kategorijas
- Reklāmraksti
- Afiša
- Balles
- Izstādes
- Koncerti
- Teātris
- Citi pasākumi
- Sporta pasākumi
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Veselība
- Vaļasprieks
- Lietotāju raksti
- Latvijā un pasaulē
- Dzīve laukos
- Izglītība
- Operatīvie dienesti
- Novadu ziņas
- Aizkraukles novadā
- Jaunjelgavas novadā
- Kokneses novadā
- Neretas novada
- Pļaviņu novada
- Skrīveru novadā
- Vecumnieku novadā
- Viesītes novadā
- Sports
- Viedokļi/Komentāri
- Statiskas lapas
- Pazudis/atrasts
- Abonēšana
- "Staburaga" projektu raksti
- Kultūra