Staburags.lv ARHĪVS

“Klidziņas” logos sniegpārsliņu virpulis

Indulis Burka

2008. gada 14. janvāris 15:20

1189
“Klidziņas” logos sniegpārsliņu virpulis

Skrīveros, atpūtas kompleksā “Klidziņa”, ceturto reizi notika konkurss par skaistāko bērnu veidoto sniegpārsliņu. Šogad par labāko atzina koknesieša Rinalda Bērziņa darbiņu.

— Pirmais sniegpārsliņu konkurss notika 2003. gadā, — saka atpūtas kompleksa “Klidziņa” vadītāja Vineta Bērziņa. — Šogad tajā piedalījās 45 bērni ne tikai no Skrīveriem, bet arī no citām tuvākām un tālākām vietām — no Zalves, Bebriem, Madonas, Jēkabpils.

Bija iesniegts vairāk nekā 200 darbu. Bērni sniegpārsliņas gan līmēja, gan izgrieza no papīra, pat cepa no piparkūku mīklas un izzāģēja no koka. Visus darbiņus var apskatīt atpūtas kompleksa skatlogos.  

Īpašā sarīkojumā, kurā piedalījās bērni un viņu vecāki, katram sniegpārsliņu darinātājam tika kāda neliela balva un saldumi. Darbiņus vērtēja gan paši bērni, gan atpūtas kompleksa apmeklētāji. Par visjaukāko atzina koknesieša Rinalda Bērziņa izgatavoto sniegpārsliņu. Viņš saņēma galveno balvu —  milzīgu rotaļu lauvu.

Sarīkojumā bērni, “Klidziņas” rūķa mudināti, kopā ar vecākiem piedalījās rotaļās un dziedāja dziesmas. Visiem bija iespēja nogaršot “Klidziņas” pavāru gatavotos piecu veidu saldēdienus.

“Staburaga” aptaujātie bērnu vecāki atzina, ka ir ļoti gandarīti par jauko vakaru, ko atpūtas kompleksā varēja pavadīt kopā ar bērniem, arī par to, ka uzņēmēji domā, kā iepriecināt bērnus.