Staburags.lv ARHĪVS

Koknesiešiem lielāka izvēle

Evita Apiņa

2008. gada 18. janvāris 16:19

3529
Koknesiešiem lielāka izvēle

Koknesē, tirdzniecības centrā “Maxima”, darbojas SIA “Enhars” gaļas un konditorejas izstrādājumu veikals. Pagaidām veikals nodrošina darba vietu piecām koknesietēm — trijām pārdevējām un divām konditorēm.

Septembra sākumā SIA “Enhars” gaļas un konditorejas izstrādājumu veikalu atvēra Aizkrauklē. Visos firmas veikalos piedāvājums ir līdzīgs — tajos var iegādāties gaļas, konditorejas un kulinārijas izstrādājumus, kas ražoti tepat Latvijā. SIA “Enhars” jau vairākus gadus sadarbojas ar Rēzeknes un Jelgavas gaļas kombinātu, Saldus gaļas pārstrādes uzņēmumu “Ardeks”, Bauskas rajona uzņēmumu  “Snifs” un citiem. Veikalā var iegādāties arī svaigu gaļu no gaļas pārstrādes uzņēmuma “Nākotne” un “Rubeņu” žāvētās vistas.

Uzņēmuma menedžere Žanna Kokina stāsta, ka koknesieši veikalā var iegādāties to pašu, ko pārējos SIA “Enhars” veikalos Latvijā: “Veikalā ir plašs ne tikai gaļas produkcijas, bet arī konditorejas un kulinārijas izstrādājumu klāsts. Tortes un  kūkas cep firmas ceptuvē Rīgā, arī salātus veikalam piegādā gatavus. Uz vietas veikalos cep smalkmaizītes.”

Kokneses veikala pārdevēja Inita Avotiņa un konditore Andra Bite stāsta, ka koknesieši līdz šim nevarēja iegādāties jau gatavus salātus, tāpēc tie ir ļoti pieprasīti. “Tas, ka var nopirkt gatavus salātus vai pusfabrikātus, jebkurai saimniecei atvieglo ikdienu, lai katru dienu nav jāstāv pie plīts. Arī veikala ceptuvē tapušās smalkmaizītes koknesieši jau iecienījuši,” stāsta Inita Avotiņa.