Japāņu delikatese Aizkrauklē
Suši Japānā nonāca kā zivju pagatavošanas metode apmēram pirms 100 gadiem. Pirmatnējo suši dzimtene bija Dienvidāzijas valstis. Svaigu suši tagad var nobaudīt arī Aizkrauklē.
Konditorejas “Meduslācis” atklāšanas dienā notika arī austrumnieku delikateses suši degustācija. Interesentu bija daudz. Aptaujātie “Meduslāča” klienti “Staburagam” atzina, ka šo ēdienu bauda pirmo reizi.
Aizkrauklē līdz šim tik eksotisks ēdiens nebija nopērkams, tādēļ arī izlēmām to gatavot,” atklāj "Meduslāča" īpašniece Kronbergas kundze. “Tā kā pieprasījums pēc suši ir salīdzinoši neliels, šis ēdiens būs jāpasūta. Pasūtījumu veiksim divu stundu laikā. Varēs piezvanīt, pasūtīt un iebaudīt turpat veikalā vai ņemt līdzi.”
Kategorijas
- Reklāmraksti
- Afiša
- Balles
- Izstādes
- Koncerti
- Teātris
- Citi pasākumi
- Sporta pasākumi
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Veselība
- Vaļasprieks
- Lietotāju raksti
- Latvijā un pasaulē
- Dzīve laukos
- Izglītība
- Operatīvie dienesti
- Novadu ziņas
- Aizkraukles novadā
- Jaunjelgavas novadā
- Kokneses novadā
- Neretas novada
- Pļaviņu novada
- Skrīveru novadā
- Vecumnieku novadā
- Viesītes novadā
- Sports
- Viedokļi/Komentāri
- Statiskas lapas
- Pazudis/atrasts
- Abonēšana
- "Staburaga" projektu raksti
- Kultūra