Staburags.lv ARHĪVS

Kurš vainīgs?

Evita Apiņa

2008. gada 18. jūnijs 19:06

969
Kurš vainīgs?

“Staburaga” redakcijā vērsās divi lasītāji un lūdza noskaidrot, kāpēc Aizkraukles centrā, Spīdolas un Gaismas ielā, nepļauj zāli, kas jau izstiepusies krūmu augstumā, un kāpēc Ziemeļu ielā pie atkritumu konteineriem jau trešo nedēļu krājas dažādas nevajadzīgas sadzīves lietas.

Namu apsaimniekošanas uzņēmuma “Lauma A” vadītāja Ludmila Beināre skaidro: “Nenopļautie zemesgabali pilsētas centrā pieder privātīpašniekiem, un mums nav jāpļauj citiem piederoša teritorija. Jau vairākkārt esam aicinājuši zemes īpašnieces nopļaut garo zāli, šis jautājums apspriests arī Aizkraukles novada domē. Tomēr līdz šim viņas nav to izdarījušas. Arī pie mums pilsētnieki ir vērsušies neizpratnē par nenopļautajiem zemesgabaliem pilsētas centrā, bet par to atbild tie, kuriem zeme pieder.

Par neizvestajiem atkritumiem Ziemeļu ielā varu teikt tikai to, ka mums ir noslēgts līgums par nestandarta un lielgabarīta atkritumu izvešanu pilsētā divas reizes nedēļā. Vasarā daudz remontē, izmet nevajadzīgās mēbeles un citas lietas, tāpēc bieži vien jau pēcpusdienā izvestās kaudzes vietā sakrājusies jauna.”