Staburags.lv ARHĪVS

Iereibuši kriminālpolicijas darbinieki notriec sievieti

Indulis Burka

2009. gada 16. decembris 15:45

6467
Iereibuši kriminālpolicijas darbinieki notriec sievieti

Otrdien, 15. decembrī, aizturēti divi Aizkraukles policijas iecirkņa darbinieki, kuri Aizkrauklē, Spīdolas ielā, ar dienesta automašīnu notrieca 1929. gadā dzimušu sievieti.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece informē, ka satiksmes nelaimes gadījums notika ap pulksten 16.47. Policijas darbinieki ar dienesta automašīnu netālu no Aizkraukles rajona tiesas ēkas notrieca 1929. gadā dzimušu sievieti un no nelaimes vietas aizbrauca, par notikušo nevienam neziņojot. Cietusī ar vairākiem sasitumiem pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas palaista mājās.

Aizkraukles iecirkņa Operatīvās vadības nodaļas darbinieks pamanījis bojāto dienesta automašīnu, un pēc apstākļu noskaidrošanas abi vainīgie policisti aizturēti.

Kriminālpolicijas darbiniekiem darba laiks ir nenormēts, taču, tā kā viņi izmantoja dienesta automašīnu, visticamāk, abi pildīja darba pienākumus.

Aizkraukles policijas iecirkņa priekšnieks Ivars Zirnis “Staburagam” apstiprināja, ka nelaimes gadījumā iesaistīta dienesta automašīna un divi policijas darbinieki aizturēti. Sākts kriminālprocess, un izmeklēšanu tālāk veic Valsts policijas Iekšējais drošības birojs.

— Ņemot vērā notikušo, abi policijas darbinieki, visticamāk, policijā vairs nestrādās, — saka Zirņa kungs. — Kolēģi viņu rīcību nosoda, jo izdarīts ne tikai likumpārkāpums, bet celta neslava visai policijai.