Staburags.lv ARHĪVS

Pie stūres reibumā

www.staburags.lv

2021. gada 17. decembris 07:34

245
Pie stūres reibumā

Kā liecina sākotnējā informācija, 11. decembrī Aizkrauklē, Enerģētiķu ielā, vīrietis vadīja automašīnu BMW X5, būdams 1,90 promiļu lielā alkohola reibumā, kā arī bez likumā noteiktā kārtībā iegūtas transportlīdzekļa vadītāja apliecības. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 12. decembrī Aizkrauklē, Maurēnu un Bērzu ielas krustojumā, vīrietis brauca ar automašīnu Fiat Punto, esot 1,15 promiļu reibumā, kā arī bez likumā noteiktā kārtībā iegūtas transportlīdzekļa vadītāja apliecības. Sākts kriminālprocess. 

11. decembrī Kokneses pagastā, autoceļa Tīnūži—Koknese 58. kilometrā, vīrietis vadīja transportlīdzekli Volvo FH, kas saslīdēja un nobrauca no ceļa braucamās daļas. Negadījumā tika sabojāta ceļa norobežojošā metāla barjera. 11. decembrī Aizkraukles novada Klintaines pagastā vīrietis vadīja automašīnu Citroen C4 un pagaidām nenoskaidrotu apstākļu dēļ nobrauca no ceļa braucamās daļas. Negadījumā traumas guva automašīnas vadītājs, kurš tika nogādāts ārstniecības iestādē. Abos gadījumos noformēti ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokoli. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 12. decembrī Kokneses pagastā vīrietis vadīja transportlīdzekli Re­nault Trafic un uzbrauca velosipēdistam, kurš nedeva ceļu automašīnai. Negadījumā nav fiziski cietušu personu, bojāti abi transportlīdzekļi. Noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 15. decembrī Skrīveru pagastā, autoceļa Augšlīgatne— Skrīveri 58. kilometrā, vīrietis vadīja automašīnu Renault Master, būdams alkohola reibumā, kā arī bez likumā noteiktā kārtībā iegūtas transportlīdzekļa vadītāja apliecības. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

4. decembrī Aizkrauklē, Enerģētiķu ielā, vīrietis, kuram ir spēkā transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegums, vadīja automašīnu Audi A4. Sākts kriminālprocess.