Staburags.lv ARHĪVS

Hankook – augstas kvalitātes riepas par labu cenu

.

2021. gada 15. decembris 00:00

40
Hankook – augstas kvalitātes riepas par labu cenu

Hankook riepas noteikti var ierindot autovadītāju iecienītāko riepu desmitniekā, jo tās apvieno augstu kvalitāti ar lieliskiem tehniskajiem raksturlielumiem, riepu testu rezultātiem un, protams, pieejamu cenu. Tās ieguvušas pircēju uzticību visā pasaulē un tajā skaitā arī Latvijā, kur ir populāra izvēle gan ziemas, gan vasaras sezonā.

Vidējās klases riepas ar premium veiktspēju

Visbiežāk pārdevēji Hankook riepas pieskaita pie vidējās klases produktiem, taču savā veiktspējā tās neatpaliek no premium zīmolu riepām. Un tā ir lieliska ziņa pircējiem, jo viņi var iegādāties uzticamas un augstas kvalitātes riepas, nemaksājot par tām premium segmenta cenu. Riepas arī novērtējuši atzīti riepu eksperti, analizējot gan testu rezultātus, gan riepu tehnoloģiskos risinājumus. Uzņēmums arī saņēmis apbalvojumus par inovācijām, izcilību un dizainu. Teicamo īpašību, nevainojamās veiktspējas un pieejamās cenas dēļ Hankook riepas arvien biežāk auto ražotāji izvēlas automašīnu sākotnējai komplektācijai. Hankook produkcijas kvalitātei uzticas Volkswagen, Audi, BMW, Ford, Hyundai, Kia, Chevrolet, Mini, Toyota, Opel, Renault u. c. zīmoli.

Uzņēmums, kas neatlaidīgi virzās uz izcilību

Hankook ir riepu ražotājs no Korejas ar 80 gadus senu vēsturi. Šobrīd uzņēmumam ir jau 4 reģionālās pārstāvniecības, vairāk nekā 20 ārzemju meitasuzņēmumu un 5 pētījumu un izstrādņu centri, kuros nodarbināti vairāk nekā 14 000 darbinieku. Hankook riepas ir pieejamas pircējiem 180 pasaules valstīs. Pateicoties nemitīgai attīstībai un inovācijām, kas tiek ieviestas produktu izstrādē un ražošanā, zīmols spējis iekļūt pasaules lielāko riepu ražotāju desmitniekā, ieņemot godpilno septīto vietu. Bet uzņēmums neapstājas pie sasniegtā, tas izvirza jaunus mērķus, plānojot iekļūt pat šī saraksta pieciniekā. Ar Āzijas reģiona valstīm tik raksturīgo pacietību un pedantismu uzņēmums soli pa solim virzās uz izcilību, iekaro pjedestālus un saņem balvas par saviem inovatīvajiem produktiem. Kopš 2011. gada Hankook ir arī ekskluzīvs riepu piegādātājs vispopulārākajai starptautiskajai autosacīkšu sērijai DTM.

Plašs ziemas un vasaras riepu klāsts

Uzņēmums, veicot ilgstošu izpēti, testēšanu un izmantojot inovatīvus risinājumus, izveidojis ziemas, vasaras un vissezonas riepu kolekciju, kas spēj apmierināt visu klientu vajadzības, neskatoties, kurā kontinentā vai kādos apstākļos viņiem jāpārvietojas. Visiem produktiem tiek nodrošināta optimāla efektivitāte, drošība un komforts. Populāri Hankook riepu modeļi:

  • Winter I*cept EVO 3 – nodrošina optimālu braukšanu visos ziemas apstākļos, lieliska kontrole uz sniega un ledus, uzlabota veiktspēja aukstā laikā;

  • Winter I*cept EVO 2 – augstas veiktspējas riepas, kas izstrādātas īpaši apgrūtinošiem ziemas apstākļiem, droša saķere uz sniega, ledus, stabila vadāmība;

  • Ventus Prime 3 – vasaras riepas, kas nodrošina ideālu līdzsvaru starp veiktspēju, komfortu un drošību, teicama vadāmība arī sportiska stila braukšanai;

  • Kinergy 4S2 – uzticamas vissezonas riepas, kas garantē drošu veiktspēju 365 dienas gadā, unikāls gumijas savienojums, kas nodrošina augstu saķeri zemā temperatūrā, īss bremzēšanas ceļš un teicama vadāmība vasaras karstumā.

Kur pirkt Hankook riepas par zemu cenu?

Hankook riepas plašā izvēlē atradīsiet “Riepu Garāžas” servisos visā Rīgā un interneta veikalā riepugaraza.lv. Jūsu izvēlei pieejami vairāki simti Hankook riepu dažādos izmēros vasaras un ziemas sezonai. Par izdevīgu cenu varat iegādāties ne tikai jaunas, bet arī lietotas Hankook riepas teicamā stāvoklī. Apskatiet plašo piedāvājumu un izvēlieties saviem braukšanas apstākļiem piemērotākās riepas, kas garantēs izturību, drošību un komfortablu braukšanu.