Staburags.lv ARHĪVS

Kādas Ziemassvētku dāvanas izvēlēties vīrietim?

.

2021. gada 11. decembris 00:00

171
Kādas Ziemassvētku dāvanas izvēlēties vīrietim?

Jau pavisam drīz būs klāt maģiskākais gada brīdis - Ziemassvētki. Tas ir īstais laiks, kad svētkus jāsteidzas aizvadīt kopā ar tuvajiem, ar savu ģimeni. Ziemassvētki ir domāti, lai dalītos ar prieku - jāapdāvina arī kolēģi, kaimiņi, draugi un paziņas. Ko lai aizsūta priekšniekam otrā Latvijas galā vai vectētiņam Kanādā - kādas dāvanas vīrietim izvēlēties Ziemassvētkos?


Vīriešiem patīk atpūsties!

Bieži vien pirmā doma, kas iešaujas prātā, kad jāizvēlas dāvana vīram, tēvam vai kādam citam vīrietim Tavā dzīvē, ir darba instrumenti, darba apģērbs vai vienkārši zeķes. Iededz prieku vīrieša sirdī ar kaut ko patīkamu! Kā būtu ar SPA procedūru apmeklējumu vai jaunāko spēļu konsoli?


Iespējams, ka šim cilvēkam ir kāds feins hobijs. Vari dāvināt makšķernieku, mākslinieku, mednieku, velobraukšanas vai jebkura cita hobiju veikala dāvanu karti! Dāvanas saņēmējs būs ļoti laimīgs, jo daudzas nepieciešamās detaļas un rīki maksā dārgi. Iespējams, Tu dosi iespēju pilnvērtīgi pievērsties tam, ko vīrietis mīl!


Možs un stiprs gars visa mūža garumā!

Ja dāvanas saņēmējs ikdienā smagi strādā, palutini viņu ar nodarbībām pie fizioterapeita vai arī uzdāvini ergonomisku datorkrēslu - mugura būs ļoti pateicīga. Palīdzi mazināt stresu pēc garajām darba stundām, iepriecinot ar antistresa bumbiņu vai, piemēram, velosipēdu. Aktīvs dzīvesveids uzmundrina prātu un ķermeni!


Ziemas laikā būt aktīvam un rūpēties par sava ķermeņa labsajūtu ir iespējams arī iekštelpās. Fitness palīdz regulēt asinsriti, samazina asinsspiedienu un stresu. Pārsteidz otru ar skrejceliņu, velo, spēka vai kādu citu trenažieri. Bez stresa, nav jau arī obligāti jāsporto, lai uzturētu sevi formā - virtuālās realitātes sistēmas ļaus spēlēt videospēles, kārtīgi izkustoties!

Izsit korķus jeb pārsteidz vīrieti!

Cik daudziem ir bijusi iespēja izbraukt ar ūdensmoci, kvadraciklu vai jahtu? Visticamāk, ka vairākumam nav bijusi šāda iespēja, tāpēc ir laiks to mainīt. Sniedz vīrietim adrenalīna devu - dod iespēju izlekt ar izpletni, ar gumiju vai vienkārši uzdāvini lidojumu helikopterā!


Protams, var arī mierīgāk pārsteigt - no gaisa balona lēnā lidojumā virs Latvijas vērot krāšņās ainavas. Izklausās brīnišķīgi, ne? Vai arī dodieties kruīzā divatā ar buru jahtu un naktī vērojiet zvaigznes debesīs…


Vistrakāk ir, ja vīrietim jau viss, ko vajag, ir! Viņam nav nepieciešams kaut ko dāvināt. Arī šajā gadījumā ir izeja - pārsteidz otru ar DNS testu sevis izzināšanai! Tā ir lieliska iespēja uzzināt, vai ādai nav kaut kādas problēmas, vai ar vielmaiņu un mentālo veselību viss ir labi.


Pēc svētkiem atkal jāstrādā…

Lai vai kā gribētos saglabāt svētku sajūtu ikdienā, diemžēl tas nav iespējams, jo būs jāatgriežas darba dunā. Ja zināms, ka viņam ļoti patīk strādāt, tad neuztraucies - dāvanas vīrietim var būt saistītas arī ar darbu. Piemēram, birojā lieliski noder ergonomiska tastatūra un datorpele, kā arī kāju paliktnis un amortizējošs paklājs. Teiksim atā muguras, locītavu un muskuļu sāpēm!


Mājās nepieciešams remonts, bet mīļotais neliekas ne zinis? Dod viņam norādi, dāvinot skrūvgriežu komplektu! Ja norādi nebūs sapratis, iepriecini ar Šveices nazi. Pasniedzot dāvanu, piemiedz ar aci un pārlaid skatienu pāri dzīvoklim - varbūt tas palīdzēs nodot ziņu, ka laiks pārmaiņām!


Vai vēl īsti neesi pārliecināts, ko dāvināt pārējiem - radiem, draugiem un paziņām? Īsto virzienu meklē Ondo.lv - tur atradīsi 10 idejas, kā iegādāties neparastas un neaizmirstamas Ziemassvētku dāvanas!