Staburags.lv ARHĪVS

Aizkrauklē nozog velosipēdus, Secē iebrauc grāvī

www.staburags.lv

2021. gada 22. novembris 12:51

294
Aizkrauklē nozog velosipēdus, Secē iebrauc grāvī

Kā liecina sākotnējā informācija, 20. novembrī Aizkrauklē, Jaunceltnes ielā, no kāpņu telpas nozagts zaļi dzeltens “BMX” velosipēds. Nodarīts materiālais zaudējums 50 eiro vērtībā. Šajā pašā dienā Aizkrauklē, Spīdolas ielā, no kāpņu telpas nozagts melni zaļš “Romet” velosipēds. Nodarīts materiālais zaudējums 150 eiro vērtībā. Abos gadījumos sākti kriminālprocesi — informē Valsts policijas pārstāve Dace Kalniņa.

21. novembrī Seces pagastā sieviete vadīja automašīnu Hyundai I30, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī, bojājot ceļazīmi. Negadījumā transportlīdzekļa vadītāja guva traumas un tika nogādāta ārstniecības iestādē. Noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols. 


Kā liecina sākotnējā informācija, 18. novembrī Mazzalves pagastā vīrietis vadīja automašīnu Opel Insignia Grand un iebrauca pretējā braukšanas joslā, izraisot sadursmi ar pretī braucošajām automašīnām Kia Sportage un Nissan Xtrail. Ugunsdzēsēji glābēji ar absorbenta palīdzību savāca uz brauktuves izlijušo šķidrumu un sakārtoja to. Negadījumā traumas guva automašīnas Opel Insignia Grand vadītājs, kurš tika nogādāts ārstniecības iestādē. Nākamajā dienā medicīnas iestādē, sūdzoties par veselības problēmām, vērsās sieviete un vīrietis, kuri brauca ar automašīnu Kia Sportage. Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols.


21. novembrī Vietalvas pagastā vīrietis vadīja motociklu, krita un guva traumas. Motocikla vadītājs tika nogādāts ārstniecības iestādē. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.