Staburags.lv ARHĪVS

PVC logu stabilās pozīcijas jau 20 gadus

.

2021. gada 13. novembris 00:00

88
PVC logu stabilās pozīcijas jau 20 gadus

PVC logi nemainīgi, jau vairākus gadu desmitus ir klientu pirmā izvēle, kad runa ir par logu nomaiņu mājoklī. Tiem ir pieejama cena, tie ir ilgtspējīgi, viegli kopjami un neprasa daudz rūpes ikdienā un sezonāli, kā piemēram, tas bija nepieciešams koka logiem. Tie kļuva populāri laikā, kad izplatīts kļuva eiroremonta jēdziens, jo nodrošināja lielisku energoefektivitāti, mūsdienīgu dizainu un kopējo interjera un eksterjera tēlu. Koka logu nomaiņa uz PVC logiem tiek uzskatīta par pašsaprotamu fāzi remonta procesā, jo veco Padomju laiku koka logu energoefektivitāte vairāk nav tik augsta. Lai arī sākotnēji šķita, ka PVC logi varētu būt tikai modes kliedziens, tie ir ieņēmuši stabilu vietu būvmateriālu pasaulē. Plastikāta logi cenas ziņā mūsdienās ne ar ko daudz neatšķiras no koka pakešu logiem, turklāt, tie ir nedaudz lētāki par alumīnija pakešu logiem, kas pēdējos gados arī ir populāra klientu izvēle.

Atrodi pareizos logus pie pareizajiem speciālistiem

M-lux logu servisa darbinieki palīdzēs izvēlēties piemērotāko un īsto variantu logu nomaiņai. Zināms, ka Padomju laikos celtajos daudzdzīvokļu sērijveida namos, ne vienmēr logu, balkonu un lodžiju izmērs ir projektēts pēc vieniem mēriem, tādēļ piemērotu plastmasas logu piemeklēšana ir jāuztic profesionāļiem. Kvalitatīvai logu montāžai ir tikpat liela loma kā pašu logu kvalitātei. Vairāk kā 15 gadu ilgā pieredze logu montāžas jomā ir ļāvusi iegūt pamatīgu pieredzes bagāžu, kas ļaus darbu paveikt ātri un bez aizķeršanās. Katram klientam ir iespējams pasūtīt apdares darbus, pēc logu montāžas. Kādēļ, tas neietilpst pakalpojumu komplektā? Jo logu montāža tiek veikta gan nepabeigtās jaunceltnēs, gan jau gatavos mājokļos.

Vai darbu gaitā var mainīties cena? Visu darbu izpilde vienmēr notiek pēc stingra plāna, turklāt, tāmē atrunātās izmaksas netiek mainītas. Logu montāžas pakalpojumus piedāvā daudzi uzņēmumi, taču ne visi mēdz pieturēties pie sākotnēji atrunātajiem noteikumiem. M-Lux PVC logu montāžas tāme tiek sastādīta pēc visu detaļu izrunāšanas, lai sadarbība noritētu bez problēmām. Pakalpojums pieejams klientiem visā Latvijā.