Staburags.lv ARHĪVS

6 iemesli, kādēļ kalendāri ir ideāls mārketinga instruments

.

2021. gada 6. novembris 00:00

51
6 iemesli, kādēļ kalendāri ir ideāls mārketinga instruments

Mēs dzīvojam digitālajā pasaulē, kas ir pilna ar lietotnēm, programmām un daudz ko citu, kas palīdz mums būt organizētiem. Tomēr, neskatoties uz visām tehnoloģiskajām iespējām, arī tradicionālie kalendāri sniedz vairākas būtiskas priekšrocības. Gan mazi, gan lieli uzņēmumi tos izmanto kā dāvanu klientiem un sadarbības partneriem. Lūk, seši iemesli, kādēļ tradicionālais kalendārs ir ideāls mārketinga instruments.


Veids, kā piesaistīt auditoriju


Katrs mēnesis sniedz jaunu informāciju, atgādinot par Jūsu zīmolu. Sienas kalendārs sniedz iespēju Jums reklamēt sevi katru dienu - bez lielas piepūles un ieguldījumiem.


Praktisks risinājums


Neatkarīgi no tā, vai Jums ir nepieciešama svētku dāvana saviem darbiniekiem vai izstādes dāvana klientiem, sienas kalendārs ir noderīgs reklāmas instruments visām auditorijām. Šobrīd pieejami dažādi kalendāru dizaini un materiāli, lai katrs varētu izvēlēties savām vajadzībām piemērotāko risinājumu.


Tradicionālie kalendāri vienmēr ir modē


Varētu domāt, ka digitālie risinājumi ir pārņēmuši pasauli pavisam, tomēr patiesībā tradicionālie sienas kalendāri no modes neizies nekad. Drukātie kalendāri var sniegt lielāku motivāciju un gandarījumu par paveikto.


Kalendāru redzēs daudzi


Neatkarīgi no tā, vai saņēmējs kalendāru turēs mājās vai darba vietā, to redzēs vairāki cilvēki. Līdz ar to informācija par Jūsu zīmolu izplatīsies tālāk.


Rakstīšana ar roku palīdz uzlabot atmiņu


Pētījumi pierāda, ka ar roku pierakstīta informācija palīdz atcerēties vairāk. Kalendārs ir ideāls veids, kā nepalaist garām tikšanās un citus svarīgus dzīves notikumus.


Personisks pieskāriens


Šobrīd, kad pieejama personalizētu kalendāru izgatavošana, to var izmantot, lai īstenot savas individuālās ieceres - izvēlēties tekstu, krāsas, attēlus un citus elementus, kas atspoguļos Jūsu uzņēmuma stilu un to vēstījumu, ko vēlaties nodot.


Tuvojoties gada beigām, dāvanu sarūpēšana darbiniekiem un klientiem ir uzņēmumu vadītāju darba sarakstos. Kalendārs ir lielisks veids, kā pateikt “paldies” vienlaikus vēršot uzmanību uz Jūsu zīmolu, piedāvātajām precēm un pakalpojumiem.


Personalizētu kalendāru izgatavošanu piedāvā uzņēmums kalendari.lv - izvēlei dažādi kalendāru veidi, dizaini un materiāli. Izvēlieties sev piemērotāko variantu un izbaudiet visas šī mārketinga instrumenta sniegtās priekšrocības!