Staburags.lv ARHĪVS

20 minūtes ķermeņa labsajūtai

.

2021. gada 30. augusts 00:00

134
20 minūtes ķermeņa labsajūtai

Klasiskā pilna ķermeņa masāža var aizņemt līdz par 2 h, protams, tas ir lielisks ieguldījums pašsajūtas un veselības uzlabošanai. Bet Foaty piedāvā 4D pilnu ķermeņa masāžu vien 20 minūtēs. Laiks ir svarīgs katram cilvēkam, tādēļ jāplāno ikdiena tā, lai tajā būtu arī brīdis tikai sev un savai labsajūtai. 20 minūtes dienā atrast sev ir iespējamāk, nekā 2 h.


Kas ir 4D ķermeņa masāža?


4D ķermeņa masāža notiek klientam ieguļoties īpašā, jaunākās paaudzes 4D masāžas krēslā. Krēsla iekšpusē atrodas dažādi elementi, kas rotē, vibrē un kustās, tādējādi atdarinot masiera roku pieskārienus. Kustības nav vienveidīgas tās mainās dažādās ķermeņa vietās, tiek mainīts arī ritms un spiediens. Cilvēkam ir tikai jāguļ un jābauda process.


Ieguvumi no 4D ķermeņa masāžas:


  • atbrīvojas saspringtie muskuļi;

  • uzlabojas stāja;

  • uzlabojas miega kvalitāte;

  • nostiprinās imunitāte;

  • ātrāka muskuļu atjaunošanās pēc fiziskās slodzes.


Patīkamas sajūtas būs jūtamas jau pēc vienas sesijas, bet jāņēm vērā, lai veselības un pašsajūtas uzlabojumi būtu jūtamāki, tad ieteicams 4D ķermeņa masāžu veikt regulāri. Atgādinām, ka sesijas garums ir tikai 20 min. Tieši tik īsā laika sprīdī Jūs varat iegūt ļoti daudz uzlabojumu savam ķermenim un labsajūtai.


Japānā radītais jaunākās paaudzes 4D ķermeņa masāžas krēsls ir tik unikāls, ka tas pielāgojas katra cilvēka ķermeni. Ikviena kustība, spiediens vai vibrācija tiek veikta pielāgojoties tieši Jūsu ķermenim.


Iespējams Jūs esat mēģinājuši masāžas krēslus, kas atrodas lielveikalos. Droši varam teikt, ka tie nav tik augstas kvalitātes masāžas krēsli, kadi ir pieejami Floaty salonā.


Veltot laiku sev, visās dzīves jomās tas atmaksāsies daudzkārt. Īpaši par to būs pateicīgs Jūsu ķermenis. Jūtoties labi, Jūs varat paveikt daudz vairāk, nekā stāvoklī, kad ķermenī kaut kas sāp vai ir sasprindzis. Izvēlieties savas prioritātes. Floaty centrs ir atvērts katru dienu, lai Jūs varētu jebkurā dienā palutināt sevi un savu ķermeni.