Staburags.lv ARHĪVS

Džinsi vienmēr ir modē

.

2021. gada 29. augusts 00:00

102
Džinsi vienmēr ir modē

Džinsi – apģērbs, kuru izvēlas visi


Džinsi ir viens no populārākajiem apģērbiem visā pasaulē. Tos ir iecienījuši visa vecuma cilvēki. Džinsu bikses var lieliski kombinēt ar dažādām blūzēm, džemperiem vai krekliem. Džinsu apģērbi allaž ir bijuši un būs modes topu augšgalā - gan džinsu bikses, gan jakas, krekli un dažādi džinsa aksesuāri.


Gandrīz katra cilvēka drēbju skapī ir vismaz vienas džinsa bikses. Džinsu Bāze piedāvā iegādāties džinsu bikses gan sievietēm, gan vīriešiem. Džinsu bikšu klāsts ir ļoti plašs, lai katrs varētu atrast savam augumam piemērotākās un izskatīgākās džinsu bikses. Džinsu bikses ir universāls apģērbs, tās var būt gan ikdienas drēbju klāstā, gan, kombinējot ar aksesuāriem un citiem apģērbiem, būt svētku apģērbs.


Sieviešu džinsu bikses


Lai džinsu bikses izskatītos skaisti un izceltu tieši to, ko sieviete vēlas parādīt, ir jāņem vērā daži ieteikumi. Piemēram “skinny” jeb apspīlētas džinsu bikses izceļ visus figūras trūkumus. Klasiskās džinsu bikses, kas ir nedaudz brīvas noslēpj liekos kilogramus. Nav piemērotas tievām sievietēm. Brīvās jeb “boyfriend” džinsu bikses izceļ vidukli un noslēpj kāju nepilnības, kā arī saplacina dibenu. Tie ir tikai daži no ieteikumiem, kurus ir vēlams ņemt vērā, izvēloties džinsu bikses, kas piestāvēs Jūsu auguma aprisēm.


Vīriešu džinsu bikses


Arī vīriešiem izvēloties džinsu bikses, ir jāņem vērā daži ieteikumi, lai bikses izskatītos pievilcīgi. Ir konkrēti džinsu bikšu modeļi, kuri vislabāk izskatīsies noteiktas miesas būves vīriešiem. Piemēram, “skinny” jeb apspīlētās džinsu bikses vislabāk izskatīsies smalkas miesas būves vīriešiem. Taisna griezuma bikses slaidinās auguma aprises. Džinsu bikses ar platiem galiem piestāvēs vīriešiem, kuriem ir plati pleci.


Nav nekāds noslēpums, ka cilvēki bieži izvēlas džinsu bikses, neņemot vērā iepriekš minētos ieteikumus. Līdz ar to iegādājoties skaistas džinsu bikses, bet neņemot vērā sava auguma plusus un mīnusus, nav iespējams panākt vēlamo efektu. Džinsu Bāzes mājas lapā ir iespējams atrast ieteikumus, kādas džinsu bikses izvēlēties, ņemot vērā auguma specifiku. Izvēlies sev piemērotākas džinsu bikses no Džinsu Bāzes.