Staburags.lv ARHĪVS

NORD AIR gaisa kondicionēšanas iekārtas — ziemeļu svaigums ar vācu kvalitāti

.

2021. gada 4. jūlijs 00:00

197
NORD AIR gaisa kondicionēšanas iekārtas — ziemeļu svaigums ar vācu kvalitāti

“Nord Air” ir uzņēmums, kas piedāvā gaisa kondicionieru uzstādīšanu un apkalpošanu. Uzņēmums ir dibināts nesen, bet īpašnieka un darbinieku pieredze šajā jomā ir mērāma vairāku gadu garumā ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās. Klientiem tiek piedāvāti tikai augstākās kvalitātes Vācijā ražoti gaisa kondicionieri - “Daikin” un “Midea”.


Īpaši siltajā sezonā cilvēki sāk domāt par gaisa kondicioniera iegādi, bet jāuzsver, ka šīs iekārtas nav paredzētas tikai siltajai sezonai, lai atvēsinātu telpas.


Gaisa kondicionieris attīra telpu no putekļiem, dažādiem mikroorganismiem, kas bieži vien ir dažādu alerģisku reakciju izraisītāji, kā arī uztur telpā tīru, svaigu gaisu un kontrolē gaisa mitrumu, kas ir ļoti svarīgi kvalitatīva miega nosacījumi. Labi izgulējies cilvēks ir laimīgs cilvēks.


Mikroklimata kontrolēšana ir svarīga, lai uzturēšanās telpā būtu komfortabla, lai gaiss nebūtu pārāk sauss vai pārāk mitrs. Mikroklimats vistiešākajā mērā ietekmē cilvēka pašsajūtu, līdz ar to arī darba spējas, veselību un emocionālo stāvokli.


Par mikroklimatu ir jādomā gan darba, gan mājas vidē, lai vietās, kur cilvēks pavada lielāko dienas daļu justos labi. Produktīvs darbs un laba atpūta ir ļoti svarīgas vienības, kas vairo cilvēka labsajūtu.


Gaisa kondicioniera plusi:

  • stabila temperatūras uzturēšana;

  • tiek kontrolēta gaisa kvalitāte;

  • vienmērīga gaisa plūsma;

  • iespējams ieslēgt, izslēgt attālināti.


Jaunāko modeļu gaisa kondicionieri veic arī gaisa apsildes un jonizēšanas funkcijas. Respektīvi, pareizi izvēlēts gaisa kondicionieris var sniegt virkni pozitīvu aspektu, kas var uzlabot Jūsu dzīves kvalitāti.


“Nord Air” var Jūs konsultēt gaisa kondicioniera uzstādīšanas jautājumos, ja vēl nav skaidrs kādu gaisa kondicionieri izvēlēties. Veicam pilnu servisu - konsultēšanu, uzstādīšanu un apkopi. Svarīgi gan uzstādīšanu, gan apkopi uzticēt profesionāļiem, lai gaisa kondicionieris sniegtu pilnvērtīgu atdevi.


Kondicionieru cenas ir dažādas, lai katrs varētu izvēlēties sev piemērotāko ne tikai pēc dažādiem kritērijiem, bet arī cenas.


Ieguldot līdzekļus gaisa kondicioniera iegādē un uzstādīšanā, Jūs investējat arī savā un ģimenes vai, piemēram, darbinieku veselībā. Rūpējoties par veselību ikdienā, tas būs liels ieguldījums ilgtermiņā, kas noteikti atmaksāsies. Baudiet tīru un svaigu gais ar “Nord Air” gaisa kondicionieriem.