Staburags.lv ARHĪVS

Operatīva autoevakuatora palīdzība uz ceļa

.

2021. gada 3. jūlijs 00:00

50
Operatīva autoevakuatora palīdzība uz ceļa

Par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu ir kļuvusi pārvietošanās ar auto. Tā sen vairs nav ekstra, bet vitāla ikdienas nepieciešamība. Lai īsāks vai garāks brauciens būtu veiksmīgs, ir jāveic regulāra auto apkope. Braucot jāievēro ceļu satiksmes noteikumi. Bet atrodoties uz ceļa, vienmēr pastāv kāds neprognozējams moments, satiksmes negadījums, tehniskas ķibeles ar auto, sadursme ar meža zvēru. Šādus variantus varētu uzskaitīt vēl un vēl. Šādiem negaidītiem momentiem uz ceļa iepriekš sagatavoties nav iespējams.


Ja uz ceļa atgadās, kas neparedzēts un ir nepieciešama palīdzība, cilvēki bieži izvēlas sazināties ar radiem vai draugiem, lai palīdz šādā situācijā. Bet ne vienmēr citiem ir iespēja atbraukt Jums palīgā, kā arī ne vienmēr ir iespējams palīdzēt bez profesionāļu piesaistīšanas.


Tādēļ ir svarīgi zināt, ka šādā situācijā var sazināties ar profesionāļiem, respektīvi, izsaukt palīgā autoevakuatoru.


Autoevakuatora pakapojumi ir pieejami visā Latvijā 24 h diennakī. Tas ir ļoti svarīgi, jo pēc pieredzes varam teikt, ka diennakts tumšajā laika posmā ceļa satiksmes negadījumu ir vairāk nekā gaišajā. Nakts laikā ne vienmēr palīgā varēs atbraukt draugs vai radinieks, bet uz autoevakuatora pakalpojumiem var paļauties jebkurā brīdī, tieši tādēļ arī nodrošinām pakalpojumu 24 h diennaktī.


Izsaucot autoevakuatoru būs nepieciešama šādā informācija:

  • atrašanās vieta;

  • transportlīdzekļa kategorija;

  • transportlīdzekļa stāvoklis;

  • cilvēku skaits, kas jānogādā.


Auto tehniskais stāvoklis tiks novērtēts uz vietas, ja tas būs iespējams, transportlīdzeklis tiks salabots uz vietas un evakuācija nebūs nepieciešama.


Drošības sajūta ir svarīga ikvienā dzīves jomā. Tā sniedz stabilitātes un iekšēja miera sajūtu. Mūsu misija ir palīdzēt cilvēkiem neparedzētās situācijās, kas notiek uz ceļa. Pieredze daudzu gadu garumā ļauj operatīvi novērtēt katru situāciju un sniegt vispiemērotāko palīdzību, lai pēc iespējas ātrāk atrisinātu uz ceļa notikušo sarežģīto situāciju.


Zinot, ka neparedzētās situācijās uz ceļa var palīdzēt autoevakuators, Jūsu braukšana allaž būs mierīgāka un harmoniskāka.