Staburags.lv ARHĪVS

Pāru fotosesija: 8 romantiskas vietas, kuras var atrast ikviens

.

2021. gada 29. jūnijs 00:00

203
Pāru fotosesija: 8 romantiskas vietas, kuras var atrast ikviens

Labākās un veiksmīgākās pāru bildes būs tās, kurās ir iemūžināta divu cilvēku “ķīmija” - mīlestība, tuvums, siltums, un kuras papildina satriecošs fons un kompozīcija. Neatkarīgi no tā, vai jūsu fotosesijas pamatā ir īpaša gadadiena, atvaļinājums, jubileja, īpaša un profesionāla pāru fotosesija ļauj ietērpt jūsu attiecības romantiskā plīvurā un guldīt dārgo atmiņu lādē uz ilgu laiku.


Kaut arī fotosesijas galvenais fokuss ir pāris, bildes sanāks daudz košākas un oriģinālākas, ja tiks uzņemtas uz interesanta un krāšņa fona, tāpēc jebkura fotosesija ģimenei vai pārim var izvērsties mākslinieciska un īpaša, ja izvēlēsieties ainavisku vietu.


Ja apsverat uzņemt vasarīgas, jūsu dienai veltītas bildes, šeit būs 10 idejas fotosesijai dabā vai telpās:

1.
Dabas parks, taka vai rezervāts

Iekoptas takas, dekoratīvie apstādījumi, mežonīgā daba vai dzidras ūdenstilpnes - pāru foto mirkļus var tvert ikkatrā dabas parkā, turklāt tas dos jums garantiju, ka šeit varēsiet atrast piemērotu un sakoptu vietu priekš bildēšanās. Pirms braukšanas veiciet nelielu izpēti par vietu un laikapstākļiem, sarūpējot atbilstošu tērpu un apavus, ar kuriem veikt garākus gabalus kājām. Dodieties uz kamieļu vai briežu takām, tādejādi papildinot savu fotosesiju ar oriģinālu fonu!

2.Muižas, veczemnieku mājas vai pilis

Vecās muižas un pilis ieskauj vēsture un mistiska gaisotne, kas radošam pārim ļaus piešķirt fotosesijai noslēpumainības dzirsti. Šāda veida vietas ir kā radītas ekstravagantām bildēm, kuras papildinās arī atbilstoši tērpi. Krāšņie dārzi un restaurētās muižu telpas ir ideāls un grezns fons, kas ļaus gan izcelt tērpus un pāri, gan palīdzēs izjust romantisko gaisotni un atbrīvoties. Kāzu fotosesija muižā būs nepārspējama! Padoms: painteresējieties, vai uz vietas muižā vai pilī ir iespējams arī iznomāt senlaicīgus tērpus!


20210628-1524-love-1685214-1280.jpg

Attēls: pexels.com


3.Pludmale

Vēl viena fotosesijas cienīga vieta ir pludmale. Basas kājas uz smilšainā liedaga, šalcošu viļņu melodija un viegli, gaisīgi tērpi iedrošina un ļauj izjust patiesu brīvību, kuru varēsiet sajust arī bildēs. Pludmale ir arī viena no labākajām vietām, ja vēlaties maksimāli izmantot saulrieta zeltaino skaistumu. Saulriets vai saullēkts jūras krastā paveras virs visa plašā apvāršņa. Lai izvairītos no cilvēku masām, sākumā izpētiet vietu vieni paši un tad vienkārši dodieties turp kopā ar fotogrāfu darba nedēļas dienā, nevis brīvdienās. Starp citu, pludmale ir arī pateicīga vieta, kur var tikt īstenota bērnu fotosesija, jo te var tvert patiesi emocionālus kadrus!

4.Sporta stadioni

Vai jūs abi fanojat par vienu un to pašu komandu? Varbūt pirmo reizi tikāties sporta spēlē vai šeit bija jūsu pirmais randiņš? Un ja nu abi esat sportisti? Ja kaut uz vienu no jautājumiem varat atbildēt apstiprinoši, tad apsveriet iespēju sarīkot fotosesiju sporta stadionā. Tā nebūt nav pirmā ideja, kas ienāk prātā, domājot par romantiskām vietām, taču tas ir oriģināls veids kā iemūžināt savas attiecības attēlos. Jūsu fotoattēli būs unikāli! 

5.Urbānie džungļi

Fotografēšanās pilsētā var izvērsties par modernu un daudzšķautņainu, un šī fona izvēle ir arvien popula jaunu cilvēku vidū. Katrai pilsētai ir sava atmosfēra un raksturojošā vide. Izmantojiet šīs priekšrocības, lai piešķirtu vairāk garšas jūsu bildēm. Pastaigājiet pa ieliņām ar krāsainiem grafiti, iepozējiet uz tiltiņiem un milzīgu ielu krustojumos vai uzkāpiet uz jumta ar pilsētas panorāmu fonā. Vislabākais šajā fotosesijā ir tas, ka jums nav jāiet pārāk tālu vai jātērē nauda telpām un tērpiem.

20210628-1524-pexels-van-thang-1415131.j


Attēls: pixabay.com

6.Tilti

Iespējams, neesat pat aizdomājušies par tilta iekļaušanu fotosesijas kadros, bet to ir vērts darīt, un lūk, kāpēc. Pirmkārt, tilts pats par sevi ir arhitektūras šedevrs, turklāt rada izcilu fonu bildei. Daži tilti ir radīti kā mākslas objekti ar grieztām smailēm, grezniem dekoriem vai vakara apgaismojumu. Otrkārt, tos apvij dažādi pilsētas stāsti, turklāt bieži vien tie kalpo mīlestības vārdā, glabājot mīlētāju piekarinātās slēdzenes.

7.Skola

Ja jūsu mīlestības stāsts ir aizsācies skolā, tā lieliska ideja atkal atrast visas tās vietas skolā un pie tās, ar kurām saistās īpašas atmiņas. Ideāla vieta jūsu radošām izpausmēm! Piemēram, uzņemiet bildes apģērbā, ko kādreiz vilkāt skolā (ja tāds ir saglabājies un joprojām der) vai sagādājiet līdzīgus tērpus; nobildējieties savā vecajā klasē, sporta zālē vai direktora kabinetā!

8.Mājas

Tā ir vieta, kur jutīsieties ērti un pierasti. Šeit jūs varat būt brīvi, jo apkārt ir pazīstamas lietas un telpas, kas sniegs nepieciešamo intīmo gaisotni un palīdzēs atbrīvoties no stīvuma kameras priekšā. Mājas ir ideāla vieta, kur var tikt organizēta jebkāda veida fotosesija, vai tā būtu pāru fotosesija vai bērnu fotosesija. Lieliski, ja jums ir dārzs vai terase! Te jūsu fantāzijai nebūs robežu, un profesionāls fotogrāfs noteikti pratīs noķert skaistus un oriģinālus kadrus.


Pāru fotosesija ļauj noķert kādu svarīgu, svinīgu mirkli pāra dzīvē un iemūžināt to skaistās fotogrāfijās. Tas ir notikums, kas uzjundī jaunas un svaigas emocijas, piešķiļ dzirsti jūsu attiecībām, tāpēc meklējiet pēc iespējas vairāk iemeslu, lai fotografētos kopā ar savu mīļoto!