Staburags.lv ARHĪVS

“Ignitis Latvija” – uzticama elektroenerģija un dabasgāze biznesa klientiem

.

2021. gada 19. jūnijs 00:00

47
“Ignitis Latvija” – uzticama elektroenerģija un dabasgāze biznesa klientiem

Atveroties mūsu elektroenerģijas un dabasgāzes tirgum, Lietuvas enerģētikas milzis “Ignitis Group”, kurā ir vairāki desmiti uzņēmumu, nodibinājis meitasuzņēmumu arī Latvijā, sniedzot iespēju mūsu biznesa klientiem izmantot kvalitatīvus un drošus energoresursu piegādes pakalpojumus. 

Ignitis Latvija galvenie attīstības un biznesa mērķi sasaucas ar visas uzņēmuma grupas izvirzīto stratēģiju, kas ietver inovācijas un investīcijas, paplašināšanos starptautiskā mērogā, ilgtspējīgas enerģijas (tajā skaitā arī zaļās enerģijas) attīstību, kvalitatīvu un efektīvu klientu apkalpošanu un caurspīdīgumu uzņēmuma darbībā, kas vairo gan klientu, gan sadarbības partneru uzticību.

Izdevīga dabasgāze uzņēmumiem

“Ignitis Latvija” ir pieredzējis un uzticams dabasgāzes piegādātājs, kam ir vairākas konkurences priekšrocības – tajā skaitā diversificēti dabasgāzes piegādes avoti, kas sniedz lielāku neatkarību no Krievijas dabasgāzes, drošas un stabilas piegādes, konkurētspējīgas cenas, individuāli piedāvājumi katram klientam un izcils klientu serviss. 

"Ignitis Latvija" dabasgāzei tiek nodrošināti divi tarifu veidi – par fiksētu un mainīgu cenu.

  • Fiksētais tarifs ir nemainīgs visu līguma darbības laiku un ļauj efektīvi plānot izmaksas, tās nav atkarīgas no tirgus cenu svārstībām.

  • Elastīgā tarifa gadījumā izmaksas katru mēnesi atšķiras, jo tās ietekmē dabasgāzes cenas biržā. Šis tarifs vairāk piemērots klientiem, kuri gatavi riskēt, lai iegūtu labāko iespējamo cenu par dabasgāzi attiecīgajos tirgus apstākļos. 

Elektroenerģija par konkurētspējīgām cenām

Elektroenerģijas piegāde ir viens no “Ignitis Latvija” pamatpakalpojumiem – klientiem pieejami gan fiksētas, gan elastīgas cenas produkti, ļaujot izvēlēties katram piemērotāko atbilstoši sava biznesa specifikai un elektrības patēriņa paradumiem. Sekojot tendencēm un klientu pieprasījumam, uzņēmums nodrošina arī elektroenerģiju, kas iegūta, izmantojot atjaunojamo jeb zaļo enerģiju. Šis piedāvājums kļūst arvien aktuālāks, jo pieaug to klientu skaits, kuri atbildīgi izturas pret vidi un patēriņu. 

Energoefektivitāte ir sabiedrības kopīgais mērķis, kura īstenošanā būtiska loma ir ikvienam patērētājam. "Ignitis Latvija", apzinoties savu iespēju ietekmēt šos procesus, gan paši ievēro efektīvas izmantošanas principus, gan izglīto klientus, sniedzot noderīgu informāciju un izstrādājot individualus risinājumus, kā samazināt elektrības patēriņu un līdz ar to arī izmaksas.

Saules paneļu uzstādīšana klienta uzņēmumā

"Ignitis Latvija" nodrošina biznesa klientiem arī saules enerģiju un veic saules paneļu uzstādīšanu uzņēmumos, atrodot katra klienta vajadzībām atbilstošāko risinājumu. Uzņēmums pilnībā veic visu projekta realizāciju un organizē atļauju iegūšanu, ietaupot klienta dārgo laiku. Klientiem tiek nodrošināti augstas kvalitātes monokristālu saules paneļi ar 25 gadu efektivitātes garantiju, kā arī iespēja iegādāties saules paneļus un veikt to uzstādīšanu, izmantojot izpirkumnomas pakalpojumu.

Elektroauto uzlādes staciju uzstādīšana

Uzņēmums arī uzsācis elektroauto uzlādes staciju tīkla attīstību un plāno kļūt par uzticamāko un ērtāko ātrās uzlādes tīklu Baltijā. Lietuvā jau ir uzstādītas aptuveni 70 publiski pieejamas uzlādes stacijas pilsētu centros, pie autoceļiem, ātrās ēdināšanas restorāniem un birojiem. Pieejamas ātrās un lēnās elektroauto uzlādes stacijas, kas stiprināmas pie sienas, montējamas uz zemes, kā arī bezvadu uzlādes stacijas. "Ignitis Latvija" eksperti konsultēs un ieteiks piemērotāko risinājumu tieši jūsu uzņēmumam un tā vajadzībām.