Staburags.lv ARHĪVS

Ko darīt ar sabojātu slēdzeni

.

2021. gada 29. maijs 00:00

89
Ko darīt ar sabojātu slēdzeni


Lai gan daudziem no mums šķiet, ka dzīvojam labos mikrorajonos vai vismaz esam rūpīgi parūpējušies par savu dzīvokļu drošību, fakts paliek, ka garnadži ir visur un tie mēģinās iekļūt katrā kāpņu telpā, lai mēģinātu veikt kādu zādzību. Protams, pirmkārt, svarīga ir fiziskā drošība un videonovērošana, tomēr tas, ko ikviens no mums var darīt – kvalitatīvu durvju un labas slēdzenes ielikšana. Ja laupītājus tā būs apturējusi, visticamāk, tā būs arī sabojāta.


Kā nodrošināt durvju atvēršanu, ja slēdzene ir sabojāta un atslēga tajā vairs nedarbojas? Dažs, visticamāk, meklēs citus ceļus dzīvoklī – pa logu, vai durvis izceļot. Tādi risinājumi ne tikai aizņems daudz laika un rūpju, bet arī sagādās daudz vairāk papildus izmaksas, kā tikai sabojātās slēdzenes nomaiņa.


Tajā pašā laikā citi varētu mēģināt slēdzeni atmūķēt pašu spēkiem. Ja tas neizdevās garnadžiem, visticamāk, tas neizdosies arī jums. Ja slēdzene ir tāda, kuru nevarēja atvērt profesionāls atmūķētājs, to ar visdažādākajiem instrumentiem nevarēs arī cits parasts cilvēks. Šeit palīgā jāsauc profesionāli atslēgu meistari, kas varēs nodrošināt durvju atvēršanu.


Visbiežāk, pēkšņi neatveramas mājokļa durvis būs laika kavēklis, ar ko neesat rēķinājušies. Parasti atslēdznieki nereti nevar nodrošināt tūlītēju ierašanos, tāpēc risinājums meklējams operatīvos SOS durvju atvēršanas servisos. Rīgas SOS Serviss ir profesionāls durvju serviss, kas nodrošina operatīvu palīdzību durvju atvēršanā un slēdzeņu remontā klienta objektā.


Ja esat Rīgā vai 50 km rādiusā ap pilsētu, varat rēķināties, ka jūsu rīcībā ir SOS durvju atvēršanas serviss, kas spēs palīdzēt jebkurā diennakts laikā. Šī servisa speciālisti strādā šajā jomā jau vairāk kā 30 gadus un var apliecināt – nav tādas slēdzenes, kura nav atverama.


Durvju atvēršanu var pasūtīt ļoti vienkārši. Sūtiet bildi vai arī savas sabojātās slēdzenes aprakstu uz servisa telefona numuru +371 27065800, izmantojot WhatsApp aplikāciju. Rīgas SOS Serviss speciālisti nekavējoties iepazīsies ar jūsu problēmu, vajadzības gadījumā uzdos papildus jautājumus un ātri spēs piedāvāt konkrētu laiku, cik ātri varēs ierasties un cik ilgu laiku prasīs durvju atvēršana, kā arī kāda ir konkrētās slēdzenes durvju atvēršanas cena.