Staburags.lv ARHĪVS

Nevarat pēkšņi iekļūt savā auto? Uzziniet, kur vērsties pēc palīdzības!

.

2021. gada 29. maijs 00:00

72
Nevarat pēkšņi iekļūt savā auto? Uzziniet, kur vērsties pēc palīdzības!

Labāk pārbaudīt divreiz. Tāda doma ir daudziem, kuriem automašīnas aizslēgšana ir kļuvusi par automātisku darbību un kuri pieķer sevi neatceroties, vai automašīnu ir aizslēguši vai nē. Toties ikvienam no mums vismaz reizi dzīvē pienāk situācija, kad durvju aizslēgšana nenodrošina to, ka, atkal atgriežoties pie auto, tas būs bijis drošībā un atkal tajā varēs iekļūt. Pastāv dažādi varianti, kas var noiet greizi, kad auto durvju atvēršana vairs nav iespējama.

  • Atslēgas ir nozaudētas vai nozagtas

  • Atslēgas ir atstātas auto

  • Automašīnai ir izlādējies akumulators

  • Radušies bojājumi elektroniskajā sistēmā

  • Slēdzene ir aizsalusi

  • Durvju slēdzenes mehānisms ir izdilis

  • Slēdzenes mehānismu ir salauzuši garnadži

Ja netiekat savā auto, nemēģiniet šo problēmu atrisināt pats. Automašīnas mehāniskās un elektriskās atslēgu sistēmas ir veidotas tā, lai pat vistehniskākie prāti nevarētu tās apiet vai sabojāt, lai automašīna atvērtos. Šādās problēmās spēs palīdzēt tikai speciālisti – profesionāli atslēdznieki, kas ir sertificēti un pieredzējuši šajā jomā.

SOSservice.lv ir durvju serviss, kas ne tikai spēs palīdzēt ar profesionālu durvju atvēršanas servisu, bet piedāvā to izdarīt bez liekas kavēšanās. Serviss specializējas uz SOS durvju atvēršanu, pēc pieprasījuma izbraucot uz objektu, lai pēc iespējas ātrāk nodrošinātu klienta durvju atvēršanu, tādā veidā maksimāli ātri nodrošinot piekļuvi auto, mājoklim vai seifam.

Teju katrai automašīnas markai ir sava elektroniskās slēdzenes sistēma un pat cita veida mehāniskās atslēgas. Ne vienmēr visi auto durvju atvēršanas speciālisti prot atvērt visas slēdzenes un saprot starpību starp tām. SOSservice.lv speciālisti ar mērķi ir apguvuši visas pieejamās slēdzeņu tehnoloģijas, lai būtu gatavi jebkurai situācijai. Šī SOS durvju atvēršanas servisa speciālistiem varēsiet uzticēt savas auto durvis – darbs netiks pamests pusdarīts un durvis netiks sabojātas.

Saziņa ar SOSService.lv – maksimāli vienkārša. Pēc bildes un problēmas apraksta nosūtīšanas WhatsApp aplikācijā tiek piedāvāta durvju atvēršanas cena un potenciālais problēmas risinājuma laiks. Pēc vienošanās durvju servisa speciālisti nekavējoties dodas uz jūsu norādīto vietu, kur atrodas jūsu auto vai cits objekts, kam nepieciešama durvju atvēršana.