Staburags.lv ARHĪVS

Individuāls seifs ir drošākais risinājums vērtīgu lietu glabāšanai

.

2021. gada 29. maijs 00:00

38
Individuāls seifs ir drošākais risinājums vērtīgu lietu glabāšanai

Nauda bankas kontā daudzu ekspertu vērtējumā nav labākais veids, kā parūpēties par sava materiālā nodrošinājuma drošību. Lai gan mūsdienās banku pakalpojumi ir ļoti droši, tie joprojām ir tikai cipari kādā datorā. Drošs risinājums ir vismaz daļēja skaidras naudas glabāšana stabilā valūtā, kā arī daļēja naudas pārvēršana vērtībās, piemēram, dārglietās.


Ja esat cilvēks, kam dzīvē ir paveicies ar kapitāla uzkrājumu vai arī esat saņēmis kādu vērtīgu priekšmetu dāvinājumā, noteikti vajag domāt par tā drošību. Mājoklis noteikti nav tā vieta, kur glabāt visvērtīgākos priekšmetus vai skaidru naudu. Jebkurā mājoklī kāds var ielauzties, pat tad, ja garnadžiem nav zināms par to, ka jūsu mājoklī var atrast vērtīgus priekšmetus.


EUROCASH1 piedāvā individuālo seifu nomu. Uzticēt dokumentus, rotaslietas un citas vērtības profesionālai apsardzes firmai ar īpaši šim mērķim veidotu seifu telpu ir viens no labākajiem risinājumiem, kā parūpēties par minēto priekšmetu drošību.


Seifu telpa, kurā EUROCASH1 piedāvā uzglabāšanas pakalpojumus, ir viena no modernākajām šāda veida vietām Baltijā. Telpa ne tikai tiek apsargāta ar dažādiem tehnoloģiskajiem un fiziskās apsardzes risinājumiem, tā ir arī pieejama cauru diennakti, ja klientam nepieciešams piekļūt savam īpašumam.


Katram klientam tiek piešķirts individuāls seifs nepieciešamā izmērā. Individuālās seifu nomas ilgums nav noteikts, viena līguma termiņš var ilgt no mēneša līdz pat trim gadiem. Būtiski, ka visas formalitātes ar seifu izvēli, līguma noslēgšanu un samaksu varat veikt arī attālināti.


Papildus seifu glabātuvei EUROCASH1 piedāvā arī drošu priekšmetu transportu uz mantu glabātuvi. Aicinām viesoties mājaslapā EUROCASH1.lv, lai iepazītos ar seifu nomas izcenojumu, iespējamiem izmēriem, papildus pakalpojumu iespējām, kā arī noteikumiem – ko drīkst un ko nedrīkst uzglabāt EUROCASH1 seifos.


Papildus seifu nomai EUROCASH1 piedāvā plašu apsardzes pakalpojumu klāstu no visu veidu objektu apsardzes līdz personu un priekšmetu transportēšanai. Ja nepieciešama apsardze mājai, apsardze birojam, patrulēšanas vai fiziskās apsardzes pakalpojums, inkasācijas pakalpojums vai tehnisko drošības risinājumu uzstādīšana vai apkope, EUROCASH1 ir pareizais sadarbības partneris.