Staburags.lv ARHĪVS

Kas ir kolagēns un kur tas sastopams?

.

2021. gada 1. maijs 00:00

92
Kas ir kolagēns un kur tas sastopams?

Kolagēns ir atrodams ne vien skaistumkopšanas līdzekļos, bet arī kā dzeramais kolagēns, kas atjauno organismā zudušās kolagēna rezerves, kā arī uzlabo veselības stāvokli kopumā. Kolagēns ir atrodams gandrīz visās šūnās un tā nozīmīgums organismā ir svarīgs labas veselības nosacījums. Tā trūkums noved pie virknes reakciju organismā kā, piemēram, grumbām, locītavu un muskuļu stīvuma, tonusa trūkuma, muskuļu jūtīguma, brūču lēnākas dzīšanas kā arī regulāra noguruma.


Kolagēns, atsauksmes un tā nozīme cilvēka organismā!

Ikvienam cilvēkam kolagēns ādai ir ļoti būtisks, jo veicina tās tvirtuma atdzīvināšanu un elastību. Savukārt kolagēns matiem veicina bioloģisko procesu norisi, stiprinot to saknes un spēcīgu, veselīgu matu augšanu. Kolagēns nagiem palīdz augt veselīgiem un stipriem. Būtisks organisma atbalsts, veiksmīgai tā funkcionēšanai ir mūsu kauli un locītavas. Kolagēns kauliem stimulē to izturību un elastību. Savukārt kolagēns locītavām veicina to mobilitāti un samazina stīvumu. Kolagēns pārstāv ap 30% no visām olbaltumvielām un ir viena no galvenajām saistaudu sastāvdaļām. Tādēļ mūsdienās sportistu vidū ir kļuvuši populāri, kā arī ieguvuši lieliskas atsauksmes, kvalitatīvi uztura bagātinātāji tajā skaitā arī kolagēna pulveris. Kolagēns muskuļiem tiek uzņemts, lai paaugstinātu treniņu efektivitāti - samazinot traumu risku kā arī veicinot muskuļu masas veidošanos.


Vēlaties pārliecināties par tā efektivitāti un kolagēnu pirkt no drošiem un pārbaudītiem ražotājiem?

Kolagens.lv uzskata, ka šādiem produktiem ir jābūt katra cilvēka uzturā, par ko pārliecinājušies paši – lietojot to savā uzturā jau ilgus gadus. Meklējot labāko un kvalitatīvāko piedāvājumu nākuši klajā ar lielisku ideju! Kolagens.lv piedāvā kvalitatīvu un novērtētu kolagēnu, kurš balstoties uz pieredzi un būtiski manāmu efektivitāti izstrādāts Latvijā un ražots Francijā, kas ir viena no lielākajām kolagēna rūpnīcām pasaulē. Kolagens.lv izstrādājuši augstākās kvalitātes produktu, kurš pieejams visiem par ļoti draudzīgu cenu. Katra partija tiek rūpīgi testēta, lai pārliecinātos par produkta kvalitāti un drošumu (nesatur ĢMO, saldinātājus, konservantus un aromatizētājus). Ieskaties kolagens.lv un pasūti jau šodien ar bezmaksas, ātru piegādi, 30 dienu garantiju un dāvanā iegūsi arī bezmaksas karotīti.