Staburags.lv ARHĪVS

Durvju atvēršana un serviss jūsu mājoklim jebkurā diennakts laikā

.

2021. gada 2. aprīlis 00:00

187
Durvju atvēršana un serviss jūsu mājoklim jebkurā diennakts laikā

Vai zināji, ka durvis simbolizē komunikāciju un jaunu sākumu? Ne vien simboliskajā nozīmē, bet arī reālajā dzīvē durvīm ir ļoti būtiska nozīme, jo to nepārtraukta funkcionalitāte liekas pašsaprotama. Tādēļ bojājuma gadījumā palikšana aiz aizslēgtām, iestrēgušām durvīm var radīt gaužām nepatīkamu sajūtu. Ikviens, kurš saskāries ar durvju atvēršanas problēmām ir sajuties sašutis un iespējams pat bezpalīdzīgs ar neziņu, kur meklēt steidzamu palīdzību. Šī tik vienkāršā, bet būtiskā lieta kā durvju atvēršana, iestrēgušas slēdzenes gadījumā, ir kaut kas ar ko neviens no mums nevēlas sastapties. SOS durvju atvēršana ir uzņēmuma “Atslēgu meistars” specializācija. Ilgo gadu pieredze darbā ar jebkāda tipa namdurvīm vai tās būtu koka, plastmasas vai metāla, atvēršana ir garantēta - vienmēr. “Atslēgu meistars” ir nepārtrauktā gatavībā sniegt nevainojamu servisu un palīdzību.

Gadījumi, kad nepieciešama durvju atvēršana var būt ļoti dažādi, kā piemēram:

  • Aizcirtušās durvis;

  • Nozaudēta, bojāta vai nozagta atslēga;

  • Mājoklī ieslēdzies bērns vai kāds cits un neprot atvērt durvis;

  • Mehāniski bojājumi, nolietojuma gadījumā vai ielaušanās mēģinājumos.

“Atslēgu meistars” lieliskā komanda un pieredzējušie speciālisti spēs palīdzēt pat sarežģītākajās situācijās pie jebkuru slēdzeņu bojājumiem. Pateicoties īpašai rūpībai no uzņēmuma meistaru puses, Jūs varat būt drošs, ka durvju serviss problēmu atrisinās operatīvi un saudzīgi, neradot liekus bojājumus. Durvju atvēršanas speciālisti pieejami arī lai apskatītu slēdzenes, kuras Jums liekas aizdomīgas un jau laicīgi novērstu bojājumu, izvairoties no neparedzētiem apstākļiem.

Durvju atvēršana un cena atkarīga no situācijas


Sarežģītības pakāpi un izmaksas “Atslēgu meistars” speciālisti nosaka uzreiz – zvanot pa tālruni +371 26 661 117. Problēmas aprakstu ar bildi varat arī droši un ērti iesūtīt Whatsapp čatā un uzņēmuma meistari ļoti ātri reaģēs, lai jau pavisam drīz spētu palīdzēt ar šo tik nepatīkamo situāciju.


Ja nepieciešama palīdzība, atslēgu meistars Jums palīdzēs, sazinieties ar uzņēmuma lieliskajiem meistariem, kuri ir gatavi doties palīgā jebkurā diennakts laikā, 7 dienas nedēļā. Ieskaties Atslegumeistars.lv – zibenīgs durvju un atslēgu serviss.