Staburags.lv ARHĪVS

Zīmēšanas piederumu izpārdošana internetā

.

2021. gada 31. janvāris 00:00

40
Zīmēšanas piederumu izpārdošana internetā


Laikā, kad mācību process skolās tiek organizēts attālināti un pastāv dažādi pulcēšanās ierobežojumi, bērni, skolēni daudz laika pavada mājās. Liela daļa izvēlas brīvo laiku pavadīt nelietderīgi - spēlējot spēles un skatoties video savās viedierīcēs. Ieteicams ir dažādot savas aktivitātes mājās, padarot mājāsbūšanu gan fiziski, gan mentāli veselīgāku.


Darīt var daudz ko - spēlēt galda spēles, lasīt, veidot, radīt kaut ko, dziedāt, dejot, rotaļāties un tamlīdzīgi. Viena no aktivitātēm, kas palīdz dažādot ikdienu mājās, ir zīmēšana. Daudziem bērniem ļoti patīk zīmēt un tas ir vērtīgs process bērna garīgā attīstībā - veicina iztēli un radošumu.


Lai vienkārša zīmēšana nebūtu garlaicīga un bērnam ātri neapniktu, ieteicams pieiet oriģināli un meklēt jaunas iespējas, kā zīmēšanu padarīt interesantāku:


  • Apzīmē mantas, lietas - zīmēt uz papīra apnicis, tad var apzīmēt dažādas mantas, priekšmetus, pat olas!

  • Interesanti būs mainīt ierasto papīra formātu - citas formas, citas krāsas, papīra struktūras. Bērnam būs ļoti interesanti novērot, kā mainās rezultāts, mainot materiālu, uz kā tiek zīmēts

  • Zīmēšanas sacīkstes - tiek izdomāts kopīgi vai uzdots partnerim priekšmets, kas jāuzzīmē un noteiktā laikā tas jāpaveic. Kopīgi var apspriest rezultātu. Tāpat var lozēt zīmējuma objektu, velkot loterijas “biļetes”

  • Zīmēšana ar rokām - otas vietā ņemam palīgā rokas, pavisam citas sajūtas. Ideju var attīstīt vēl tālāk, zīmēt ar visu ķermeni uz milzīga papīra

  • Akmeņu krāsošana - brīvā laikā aizbraukt uz kādu akmeņainu vietu, piemēram, pludmali, savākt pietiekamu daudzumu ar dažādu formu akmeņiem, ko pēc tam var apkrāsot pēc patikas


Officeday interneta veikals visām minētām nodarbēm piedāvā iegādāties zīmēšanas piederumus internetā. No 07.01. Līdz 28.02. Norisinās izpārdošana, kur visu zīmēšanai var iegādāties ar atlaidi līdz pat 60%.


Iegādāties par izdevīgām cenām var patiesi gandrīz visu - vaska krītiņi, krāsainie akvareļu zīmuļi, klasiskie krāsainie zīmuļi, krāsaino pildspalvu komplekti, guaša krāsas, krāsu otiņas, trauciņi krāsām, flomasteri-otas un citi piederumi.


Officeday internetveikalā iepirkšanās process noris ērti un ārti - produkti ērti atrodami kataloga sadaļās, pēc produkta pievienošanas grozam pirkumu var pabeigt pāris minūšu laikā.


Officeday e-veikalā var iegādāties visu nepieciešamo birojam - kancelejas un biroja preces, biroja tehnika un aprīkojums, pārtikas preces, kārtridži, dāvanas, iepakojumi un daudz kas cits.