Staburags.lv ARHĪVS

Volkswagen automašīnu rezerves daļas internetā

.

2021. gada 31. janvāris 00:00

54
Volkswagen automašīnu rezerves daļas internetā


Viena no populārākajām automašīnu markām Latvijā ir vācu autobūves gigants Volkswagen jeb “tautas auto”. Sevišķi populāri “folksvāgeni” ir lietoto auto segmentā, līdz ar to loģiski, ka to uzturēšanai labā kārtībā ir nepieciešams plašs un ātri un viegli pieejams rezerves detaļu sortiments.

Līdz ar valstī ieviestiem pandēmijas ierobežojumiem, daudzi uzņēmumi sākuši praktizēt tiešsaistes tirdzniecību un Jelgavas uzņēmums RB Motors ir viens no tiem. Ilgus gadus priecējot vietējos jelgavniekus un tuvējo apkaimju auto un moto mīļus ar rezerves detaļām un aksesuāriem, kopš 2020.gada sākuma tirgotājs ir sācis piedāvāt preces arī internetā. Tādējādi visai Latvijai ir pieejams Jelgavas populārā un iecienītā auto un moto veikala piedāvājums. 


RB24 mājaslapā iespējams atrast jebkādas Volkswagen auto rezerves daļas un arī aksesuārus. Ja ir zināms auto izlaiduma gads, var sākt meklēšanu pēc tā - pieejamas rezerves daļas pat auto, kas ražoti tālajā 20.gadsimta vidū. Protams, arī jebkuram jaunākam modelim.


Ja ērtāk ir meklēt detaļas pēc Volkswagen modeļa, tad var izvēlēties starp tiem - Amarok, Beetle, Bora, Caddy, Golf, Passat, Phaeton, Polo, Sharan un citi Volkswagen auto modeļi. Izvēloties modeli, nepieciešams zināt sīkāku modeļa specifikāciju - to palīdzēs atrast arī norādītie modeļa izlaiduma gadi, ja rodas šaubas par īsto auto modeli. Visbeidzot jāizvēlas motorizācija pēc dzinēja jaudas, cm, motora koda un ražošanas amplitūdu.


Kad precīzs Volkswagen modelis ir izvēlēts, paveras iespēja meklēt atbilstošas rezerves detaļas un aksesuārus, izvēloties kādu no galvenām kategorijām - virsbūve, dzinējs, ritošā daļa, bremžu sistēma, elektroiekārta, apgaismojums vai cita. Ja šķiet, ka vēlamā detaļa atbilst vairākām kategorijām, visticamāk tā arī tiks dublēta attiecīgās kategorijās. Ērtākai preču meklēšanai zem katras lielās kateogorijas vēl ir pieejamas mazās kategorijas, tām savukārt mēdz būt arī nākamo līmeņu kategorijas.


Pēc vēlamās preces atrašanas un pievienošanas grozam, atliek noformēt pirkumu un ierasties pēc tās vai sagaidīt piegādi no kurjerdienesta. Veikals pats piegādā preces Jelgavas apkaimē. RB24 veikalā ir pieejami arī ērti iepirkšanās rīki - preču salīdzināšana, ērtas filtrēšanas iespējas, detalizēta informācija par produktu, detaļas pielietojums citiem modeļiem un alternatīvi risinājumi, ja ir vēlme palūkoties uz citiem piedāvājumiem.


Apmaksāt pirkumu RB24 var skaidrā naudā veikalā vai kurjeram, ar bankas pārskaitījumu, maksājumu karti veikalā, internetveikalā un kurjeram.


Ja prece pasūtīta līdz plkst. 17, to var izņemt jau tajā pašā dienā Jelgavas veikalā, citos gadījumos auto rezerves daļas vai aksesuārus saņemsiet nākamo 1-2 dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas un atkarībā un pirkuma veikšanas laika.