Staburags.lv ARHĪVS

Lietoti apavi: kam pievērst uzmanību, tos iegādājoties?

.

2021. gada 30. janvāris 00:00

54
Lietoti apavi: kam pievērst uzmanību, tos iegādājoties?

Apavi mūsu dzīvē pilda vairākas funkcijas. Sportam izmantojam vienus apavus, mājās vai, ejot uz teātri, velkam citus. Arī ziemai, vasarai un citām sezonām ir savi piemērotie zābaki un kurpes. Tā varētu turpināt vēl un vēl… Kad vēlamies savu apavu kolekciju papildināt, taču negribam tērēt daudz naudas, viens no ērtiem risinājumiem ir lietoti apavi. Šajā rakstā uzziniet, kas jāņem vērā, pērkot lietotus apavus.

Vai apavi Jums der? 

Neatkarīgi, vai Jūs interesē jauni, mazlietoti apavi vai lietotas kurpes un zābaki, vienmēr svarīgākais faktors būs tas, vai izvēlētais pāris Jums der. Mūsdienās cilvēki dodas ne tikai uz lietotu apavu veikaliem, bet interesējas arī par to, kur pieejami lietoti apavi internetā. Taču, pērkot apavus internetā, pastāv augstāks risks nopirkt pāri, kas tomēr nederēs. Lai no šāda riska izvairītos, tomēr būtu ieteicams apavus uzmērīt klātienē, pirms tos iegādājaties. Ja tas tomēr nav iespējams, pievērsiet uzmanību apavu iekšpēdas garumam, platumam un izmēram. Salīdziniet to ar savas pēdas parametriem.

Apavi, kas nav piemēroti Jūsu pēdām un kājām, var ne tikai radīt diskomfortu un noberzumus, bet arī negatīvi ietekmēt gaitu un stāju. Tieši tādēļ prātīgāk būtu lietotus apavus pirms iegādes uzmērīt.


Kāda ir apavu nolietojuma pakāpe? 

Šis ir nākamais faktors, kas jāņem vērā, ja tiek iegādāti mazlietoti vai lietoti apavi. Aplūkojot apavus, pievērsiet uzmanību, kā izskatās zoles apakša, cik tā ir nodilusi. Tāpat arī aplūkojiet apavu virspusi, pievēršot uzmanību jebkādiem defektiem, krāsas izmaiņām vai nodilumam. Un, visbeidzot, vērts arī ielūkoties apavu iekšpusē, jo iekšzoles stāvoklis var pateikt diezgan daudz par to, cik kvalitatīvi ir lietoti apavi.

E-Kilomax.lv – lietoti apavi un apģērbi visai ģimenei 

Lietotu apavu interneta veikals e-Kilomax.lv piedāvā labas kvalitātes kurpes, zābakus, puszābakus, sporta un cita veida apavus gan bērniem, gan pusaudžiem un pieaugušajiem. Šeit varēsiet atrast siltākam laikam piemērotas kurpes, kā arī siltus ziemas zābakus dažādos izmēros. Izmantojiet iespēju papildināt savu apavu kolekciju ar kvalitatīvām precēm par labu cenu – e-Kilomax.lv!