Staburags.lv ARHĪVS

Incredit pieejamie kredītu veidi

.

2020. gada 26. decembris 00:00

63
Incredit pieejamie kredītu veidi

SIA InCREDIT GROUP ir Rietumu Bankas meitas uzņēmums, kam izsniegta speciāla atļauja patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai ar Nr. NK-2016-018.


Kompānija veiksmīgi strādā jau vairāk nekā 10 gadus. Šajā laikā uzņēmums kļuvis par vienu no vadošajiem patēriņa kreditēšanas jomā. Incredit ir apkalpojis vairāk nekā 200 000 klientu.


Incredit mērķis ir palīdzēt klientiem sasniegt pozitīvas pārmaiņas dzīvē, tāpēc uzņēmums nepārtraukti uzlabo esošos pakalpojumus, un piedāvā klientiem arvien jaunus produktus, pielāgojot klientu vēlmēm un vajadzībām.


Patēriņa kredīts


Patēriņa kredīts no Incredit ir pieejams no 100 līdz 10000€ apmērā, ar atmaksas termiņu līdz 84 mēnešiem. Kredīta noformēšana 30 minūšu laikā. Patēriņa kredīts ir paredzēts tā dzīves situācijām, kad rodas dažādi iemesli, kam nepieciešama papildus naudas summa. Šī kredīta gadījumā nav nepieciešams atskaitīties par to, kādam mērķim nauda tiks izlietota.


Visbiežāk patēriņa kredīts tiek izmantots medicīniskajiem pakalpojumiem (piemēram, steidzamas operācijas, medikamenti, zobārsta apmeklējums), auto remontam, neparedzētām situācijām ikdienā, lielākiem pirkumiem.


Kredīts PRIMA


Incredit piedāvā arī tā saucamo ātro patēriņa kredītu PRIMA no 100€ līdz 2000€ ar atmaksas termiņiem 6 vai 12 mēneši. Piemēram, kredītam 700€ apmērā ar atmaksas termiņu 12 mēneši, noformējot to tiešsaistē, mēneša maksājums ir 70€, kopējā atmaksājamā summa ir 840€.


Aizņēmuma likme ir 0%, GPL ir 41.30%. Noformējot kredītu kreditēšanas centros nevis tiešsaistē, ir jāmaksā papildu noformēšanas komisija 5€ vai 10€, atkarībā no kredīta summas.


Kredīts auto iegādei


Incredit piedāvā kredītu auto iegādei gan tad, kad auto vēl nav izvēlēts, gan arī tad, kad jau ir. Gadījumā, kad auto vēl nav izvēlēts, pieejams auto kredīts no 1000€ līdz 10000€. Ja auto jau ir izvēlēts, pieejams kredīts no 1000€ līdz 25000€. Kredīta summai līdz 10000 EUR auto nav obligāti nepieciešams veikt KASKO apdrošināšanu.


Kredītlīnija


Kredītlīnija no pārējiem kredītiem atšķiras ar fiksētu maksimālo kredīta limita summu, kuru iespējams aizņemties. Naudu tērēt var jebkurā brīdī jebkuram mērķim. Pie tam kredītlīnija ir īpaša ar to, ka procentus jāmaksā tikai par to kredīta daļu, kura konkrētā brīdī izmantota.


Piemēram, ja kredītlīnijas limits ir 1000€, bet no tās iztērēti 500€, tad procentus jāmaksā tikai par izmantoto summu 500€.


Kredītu apvienošana


Šī ir iespēja apvienot citu uzņēmumu izsniegtos kredītus vienā, tādējādi ir iespēja ne tikai vieglāk pārvaldīt kredītmaksājumus, bet arī ietaupīt. Kredītu summa no 100€ līdz 10000€ ar kredīta termiņu līdz 72 mēnešiem. Tā ir iespēja apvienot neierobežotu līgumu skaitu bez papildus ķīlas.


Preces un pakalpojumi uz nomaksu


Ja nepieciešams iegādāties kādu preci vai pakalpojumu, piemēram, jaunu mēbeli, sadzīves tehniku um tamlīdzīgi, bet nav iespējams samaksāt uzreiz, Incredit pakalpojums Preces uz nomaksu ir lielisks problēmas risinājums.


Citi kredīti


Visbeidzot, Incredit piedāvā arī dažādus citus kredītu veidus - kredītu ceļojumiem, kredītu remontam.


Kopējā Incredit izsniegto kredītu summa ir jau vairāk nekā 300 miljoni € (vairāk nekā 400 000 noslēgtu līgumu), ir izveidojusies sadabība ar vairāk nekā 1000 partneriem. Pakalpojumi tiek sniegti 18 filiālēs visā Latvijā.