Staburags.lv ARHĪVS

Trīs efektīvi veidi, kā tikt pie baltākiem zobiem

.

2020. gada 26. decembris 00:00

81
Trīs efektīvi veidi, kā tikt pie baltākiem zobiem

Zobu balināšana mūsdienās ir kļuvusi par populāru kosmētisko procedūru. Zobu balināšana vienkāršs veids, kā iegūt gaišāku smaidu. Zobu balināšanas gēlos tiek izmantots ūdeņraža peroksīds vai karbamīda peroksīds. Šīs aktīvās vielas likvidē traipus uz zobiem, padarot tos gaišākus.

Lai gan cilvēki vēlas baltākus zobus, lielākā daļa nezina, kā pie tādiem tikt. Šķiet, ka ir pārāk daudz izvēles iespēju. Bet šīs izvēles var sadalīt trīs veidos:

Balinošās zobu pastas ir ļoti populāra balināšanas iespēja, kas, izmantojot abrazīvas sastāvdaļas, noņem zobu virsmas traipus. Zobu pastas, kas satur ūdeņraža peroksīdu, var mainīt jūsu zobu krāsu, bet, iespējams, tas nav labākais variants, ja jums ir jutīgi zobi. Kopumā zobu pastas tikai nedaudz ietekmēs Jūsu zobu krāsu, jo aktīvās vielas daudzums tajās ir pārāk mazs un arī zobi parasti tiek tīrīti tikai divas minūtes. Ja meklējat nopietnākus rezultātus, izmēģiniet vienu no pārējām divām iespējām.

Ja vēlaties garentētus un ātrus rezultātus, tad balināšana zobārstniecībā būs Jums vispiemērotākā. Šīs procedūras laikā zobārsts uzklās balinātāju uz Jūsu zobiem un veiks smaganu norobežošanu ar speciālu līdzekli, lai, spēcīgais balināšanas gels, nekairinātu smaganas Rezultāti, kas tiek iegūti veicot zobu balināšanu zobārstniecībā var saglabāties pat līdz diviem gadiem.|

Zobu balināšana mājas apstākļos tiek veikta ar balināšanas komplektiem kas satur peroksīda vai karbamīda balināšanas gēlu. Tas var būt iespiests kapēs, kuras jāuzliek uz zobiem, uzlikts uz balinošajām plāksnītēm vai balināšanas pildspalvās. Balinot zobus mājās, rezultātus Jūs iegūsiet lēnāk nekā darot to pie zobārsta, jo aktīvās vielas koncentrācija būs daudz mazāka.

Vai zobu balināšana darbojas? Jā un nē; rezultāti būs atkarīgi no tā, vai traipi uz jūsu zobiem ir ārēji vai iekšēji. Ja vien jums nav dabiski baltu zobu, tikai balinošas zobu pastas lietošana krasi nemainīs jūsu zobu krāsu. Par laimi, profesionālas zobu balināšanas iespējas mēdz dot lieliskus rezultātus pat iekšējās krāsas izmaiņas gadījumā. Arī balināšana mājās var mainīt zobu krāsu, bet rezultāti var nesaglabāties tik ilgi. Ir svarīgi pieminēt, ka pārmērīga balināšanas līdzekļu lietošana mājās var sabojāt smaganas vai emalju.