Staburags.lv ARHĪVS

Paklāju noma – 15 iemesli, kāpēc tā ir lieliska doma

.

2020. gada 2. decembris 00:00

97
Paklāju noma – 15 iemesli, kāpēc tā ir lieliska doma

Rudens un ziemas sezona nes ne tikai ar tumsu un ierobežotu saules gaismas daudzumu, bet arī salu un nokrišņiem. Tas nozīmē, ka arī par telpu grīdu tīrību nākas rūpēties krietni vairāk nekā pirms tam. Lai šīs rūpes atvieglotu, “Elis” piedāvā paklāju nomas un servisa pakalpojumu, kas jūsu uzņēmuma telpās regulāri izklās tīrus paklājus, un jums nebūs par to jāraizējas. Turpmāk ir minēti 15 iemesli, kāpēc tā ir lieliska doma!

  1. Augstāks tīrības līmenis telpās – paklāji savāc un notur lielāko daļu netīrumu, ko cilvēki ienes, ienākot telpās, un regulāra paklāju maiņa nodrošina īpaši augstu higiēnas līmeni.

  2. Plaša paklāju dizainu izvēle – jūs varat ne tikai izvēlēties sev piemērotāko dizainu, bet arī individuālā pasūtījumā veidot tikai jūsu uzņēmumam paredzētus unikālus paklājus, kas izcels jūsu telpas, kopējo interjeru un, iespējams, arī uzņēmuma vizuālo koptēlu.

  3. Drošāka pārvietošanās – paklāji savāc ne tikai netīrumus, bet arī mitrumu, tādējādi tas nenonāk uz grīdas seguma un mazina risku paslīdēt.

  4. Aizsargāts grīdas segums – paklāji aizsargā grīdas segumu no nodiluma, īpaši svarīgi tas ir vietās, kur ir intensīva cilvēku plūsma.

  5. Paklājus var izmantot arī informēšanai – varat pasūtīt īpaša dizaina paklājus, kas atgādinās par jūsu uzņēmuma zīmolu vai, piemēram, norādīs vietas, kur izvietoti dezinfekcijas līdzekļi roku higiēnai.

  6. Paklāju nomas pakalpojums rūpējas par paklājiem visā to dzīves cikla laikā – jums nav nepieciešams aprīkojums paklāju tīrīšanai, par visu parūpēsies “Elis”.

  7. Paklāju veidu un skaitu var mainīt pēc nepieciešamības – nomas un servisa pakalpojumam ir šī būtiskā elastības priekšrocība. Lietainā laikā un ilgstoši sliktos laikapstākļos varat pasūtīt papildu paklājus, vairāk gumijas paklāju un arī biežāk tos mainīt. Savukārt labos laikapstākļos varat koriģēt pasūtīju un izmantot mazāk paklāju.

  8. Paklāji ir arī būtisks dizaina elements – paklāji padara telpas mājīgākas, mazina atbalsis un trokšņus.

  9. Tīri paklāji palīdz samazināt putekļu daudzumu gaisā, jo no ārtelpas sanestās smiltis paliek paklāja šķiedrās un neput gaisā.

  10. Gumijas paklāji kombinācijā ar mikrošķiedras paklājiem efektīvi savāc arī sāli, sniegu un dubļus no apaviem, tādējādi uzlabojot tīrības līmeni telpās un mazinot sāls nelabvēlīgo ietekmi uz grīdas segumu.

  11. Nomas un servisa pakalpojumā iespējams arī iznomāt sarkanos paklājus īpašiem gadījumiem.

  12. Iespējams izvēlēties arī ergonomiskos un komforta paklājus, kas labi noderēs zonās, kur darbiniekiem nākas pavadīt daudz laika kājās.

  13. Dažādu materiālu paklāji, ko iespējams kombinēt pēc nepieciešamības – gumijas skreiperi, neilona paklāji, mikrošķiedras paklāji, kokvilnas paklāji.

  14. Ar paklāju palīdzību var sadalīt telpu zonās atbilstoši vajadzībai.

  15. Paklāji var palīdzēt uzlabot drošību vietās, kur ir izlietnes un dzeramā ūdens lielizmēra pudeles – paklājs uz grīdas savāc mitrumu un mazina iespēju, ka kāds varētu paslīdēt.

    20201201-1507-2-paklaju-maina.jpg

Foto: Elis.com

Nomas un servisa pakalpojums ir ne tikai ērts un izdevīgs, bet arī dabai draudzīgs. Visi paklāji tiek tīrīti centralizēti vienā vietā ar piemērotākajiem tīrīšanas līdzekļiem, kas nodrošina augstu higiēnas līmeni un maksimāli paildzina paklāja kalpošanas mūžu. Tādējādi iespējams vienu un to pašu paklāju nemainīgi augstā kvalitātē lietot ilgāk un mazināt atkritumus un vides piesārņojumu.

Vēl viena servisa priekšrocība - uzņēmumam nav nepieciešamas ne savas telpas un iekārtas, ne arī darbinieki, kas rūpētos par paklājiem (tīrīšanu, nomaiņu utt.). Nomas pakalpojums ļauj mainīt izmantojamo paklāju daudzumu, un tie paklāji, kas netiek izmantoti, vienoti glabājas “Elis” noliktavās.

Ja vēlaties uzzināt vairāk par paklāju nomas un servisa pakalpojumu, ieskatieties vietnē Elis.com, aizpildiet saziņas veidlapu un iespējami īsā laikā ar jums sazināsies klientu apkalpošanas speciālists, lai pārrunātu sadarbības iespējas.