Staburags.lv ARHĪVS

Meklē dāvanu? Ieskaties DavanuSala.lv!

.

2020. gada 14. novembris 00:00

107
Meklē dāvanu? Ieskaties DavanuSala.lv!

Ja tev aptrūkušās idejas dāvanām, noteikti ir vērts ielūkoties DavanuSala.lv piedāvājumā. Šeit varēsi atrast vairāk nekā 1600 dažādu izklaides piedāvājumu. Mēs ticam, ka tu noteikti varēsi atrast piemērotāko dāvanu karti jebkuram.


Dāvanu kartes jebkurai gaumei


Dāvanu kartes no DavanuSala.lv sniegs neaizmirstamas sajūtas ikvienam. Ja meklē dāvanu ekstrēmo sajūtu cienītājam, viņam noteikti patiks dāvanu karte lēcienam ar izpletni, lidojumam ar paraplānu vai lidojumam ar planieri. Savukārt, ja otrs cilvēks ir gardēdis, ir vērts viņu iepriecināt ar dāvanu karti kādā no restorāniem. Šeit līdztekus dažādiem restorānu piedāvājumiem varēsi atrast arī dažādus gardēžu piedzīvojumus, piemēram, vakariņas tumsā — tā būs neaizmirstama dāvana un garšu ceļojums ikvienam, kuram interesē iegūt jaunu pieredzi. Dāvanu kartes ir pieejamas gan piedzīvojumiem Latvijā, gan arī Lietuvā, Igaunijā un Polijā.


Saņem dāvanu karti e-pastā


Lai baudītu kādu no piedzīvojumiem, dāvanas iegādei tev nav nepieciešams doties uz veikalu un stāvēt garās rindās. DavanuSala.lv piedāvā iegādāties dāvanu kartes internetā, kuras mazāk nekā vienas minūtes laikā pēc iegādes tu saņemsi savā e-pastā. Savukārt, ja vēlies dāvanu karti saņemt fiziskā formā, tad DavanuSala.lv parūpēsies par skaistu iesaiņojumu un piegādās to 1 — 2 darba dienu laikā ar kurjera starpniecību, pilnīgi bez maksas. Dāvanu karšu termiņš ir līdz pat 12 mēnešiem, tāpēc dāvanu kartes saņēmējs to varēs izmantot jebkurā sev vēlamā brīdī. Savukārt, ja tomēr iegūtā dāvana tās saņēmējam neizraisa sajūsmu, jebkurā brīdī to varēsiet samainīt pret citu dāvanu karti bez papildu samaksas — papildu samaksa būs nepieciešama tikai tad, ja jaunās dāvanu kartes vērtība būs lielāka par esošās dāvanu kartes vērtību.