Staburags.lv ARHĪVS

Kā izvēlēties labu dīvānu?

.

2020. gada 24. oktobris 00:00

54
Kā izvēlēties labu dīvānu?

Viens no svarīgākajiem faktoriem, izvēloties labu dīvānu – jūsu personiskās vēlmes. Lai arī cik banāli tas neskanētu, taču cilvēki ļoti dažādi lieto šīs mīkstās mēbeles. Vieni parasti sēž, daži – guļ, vēl citiem patīk dīvāni tikai saliktā vai tieši otrādi – tikai nesaliktā veidā. Kā redzams, variantu ir ļoti daudz…

Pievērsiet uzmanību tam, ka sēdēt var pusguļus vai ar taisnu muguru (piemēram, pie galda). Ja jums patīk laiskoties dīvāniņā pie televizora, tad būs piemērots komfortabls modelis ar neskaitāmiem spilveniem. No visa šī (jūsu personiskajām vēlmēm!) arī ir atkarīga jūsu izvēle. Piemēram, jūsu lielākoties strādājiet attālināti un savā viesistabā vēlaties iekārtot darba vietu, tur noliksiet darba galdu, bet biroja krēsla vietā izmantosiet dīvānu. Tādā gadījumā jums būs piemēroti cieti dīvāni ar vertikāliem spilveniem.

Jebkurā gadījumā, lai arī kādi nebūtu jūsu lietotie dīvāni, modelim jābūt kvalitatīvam. Visplašāko augstas kvalitātes modeļu klāstu piedāvā uzņēmums “Askona”, kurai ir teicama reputācija pasaules tirgū. “Askona” produktu izstrādē un ražošanā izmanto tikai vismodernākos materiālus un inovatīvas metodes.