Staburags.lv ARHĪVS

Ātrs aizdevums ikdienas vēlmju realizācijai

.

2020. gada 3. oktobris 00:00

134
Ātrs aizdevums ikdienas vēlmju realizācijai

Vai esi bijis situācijā, kad ziņa par algas aizkavēšanos aplej kā ar aukstu ūdeni? Iespējams, Tu jau noskatīji jaunu viedtālruni, vienojies par mājokļa remontu vai ieplānoji citu pirkumu. Situācija izklausās drūma. Taču tas nenozīmē, ka Tava pēdējā iespēja ir krītoša zvaigzne.


Neļauj nepatīkamiem pārsteigumiem izjaukt savas ieceres!


Ja jums ir vēlme, tad iespēja ir pie Viasms. Vēlies uzzināt vairāk?


Iepazīsties - ātri aizdevumi ikdienas vēlmju realizācijai no Viasms. Aizņemšanās ir viena no efektīvākajām stratēģijām, jo ātrs aizdevums sniedz iespēju bez liekas kavēšanās iegūt savā rīcībā trūkstošos līdzekļus. Šajā rakstā izklāstīsim, kādus aizdevuma veidus piedāvā Viasms, kā tie strādā un kad tos izmantot.


  1. Ātrais kredīts jeb elastīgais aizdevums


Kā jau nosaukums liek noprast, ātrs aizdevums ir kredīts, kuru Tev piešķir dažu minūšu laikā. Balsoties uz reklāmu ietekmi, tas varētu šķist pašsaprotami, tomēr ne katrs zina, ka, piemēram, kredīta saņemšana no bankas var aizņemt pat vairākas dienas.


Ko vēl mēs varam noprast pēc nosaukuma? Ātrais aizdevums ir īstermiņa aizdevums. Kad Tev ir drošs un regulārs finansiālais atbalsta punkts, uz kuru rēķināties nākotnē, bet finanšu līdzekļi nepieciešami jau tagad, ātrais aizdevums ir labs risinājums. Tas paredz aizdevuma izsniegšanu dažu minūšu laikā, savukārt naudas atgriešanu - mēneša līdz gada ietvaros.


Noformējot ātro kredītu pie Viasms, Jūs varat izvēlēties Jums ērtāko atmaksas veidu – atgriezt visu aizdevuma summu pēc 30 dienām vai arī maksāt tikai minimālos ikmēneša maksājumus. Jebkurā brīdī, kad Jūsu rīcībā būs brīvi naudas līdzekļi, Jūs varēsiet atmaksāt lielāku summu nekā minimālais maksājums vai arī visu aizdevuma summu, tādējādi ietaupot uz procentu maksājumu rēķina.


Biežākās situācijas, kad var noderēt ātrais aizdevums:


  • Tu noskatīji jaunu viedtālruni un tieši šobrīd tam ir atlaide, taču līdz algai jāgaida vēl pāris dienas;

  • Tu esi ieplānojis svarīgu pirkumu, piemēram, jaunu veļas mašīnu, jo vecā ir salūzusi. Taču alga kavējas;

  • Tu nevēlies tukšot krājkontu uz kāroto pirkumu, jo līdzekļi tajā ir paredzēti citam mērķim;

  • steidzami nepieciešams iegādāties kādu sezonālu un akūtu preci, piemēram, auto riepas;

  • atgadījusies neparedzēta situācija, piemēram, Tev steidzami nepieciešami zobārstniecības pakalpojumi.

  • Tu esi pamanījis labu piedāvājumu sludinājumu portālos, kuru katru brīdi var ‘’izķert’’ kā karstu pīrādziņu, taču Tev šobrīd nav naudas līdzekļu.


Neviļus prātā nāk Mērfija likums - ja ir labs piedāvājums, nav naudas. Ja ir nauda, nav laba piedāvājuma.


Noteikti katrs vismaz reizi ir bijis šādās situācijās un piedevām atminās citas tamlīdzīgas. Tās nav ne labas, ne sliktas. Tās vienkārši notiek ar mums katru dienu. Pat stāvot lielveikala rindā vari būt drošs, ka katrs otrais ir saskāries ar kaut ko līdzīgu un izmantojis ātro aizdevumu kā risinājumu.


Viasms ir uzticamākais nebanku aizdevējs. Ātro kredītu vari noformēt attālināti, kaut vai stāvot tajā pašā lielveikala rindā. Lai arī kur Tu būtu, Viasms nodrošina konfidencialitāti un personas datu drošību. Nepieciešamo summu saņemsi savā kontā 15 minūšu laikā pēc lēmuma pieņemšanas par aizdevuma piešķiršanu, izvērtējot Tavu maksātspēju.


Mēs vēlamies sniegt maksimālu ērtību un pakalpojumu pieejamību, tāpēc darba laiks ir pielāgots klienta interesēm. Strādājam no 8:00 - 22:00 darbadienās un brīvdienās no plkst. 9:00 līdz pat 20:00. 


2.Naudas kredīts jeb patēriņa kredīts


Lai gan naudas (patēriņa) kredīts ir nopietnāks aizdevums, pie Viasms tas ir teju tikpat ātri noformējams kā ātrais kredīts.


Ikviens ar pozitīvu kredītvēsturi var saņemt līdz pat 3000 EUR savā kontā. Atmaksa tiek veikta, sadalot kopējo līguma summu vienādos maksājumos laika periodā no 6 līdz 12 mēnešiem. Tā, izvēloties īsāku vai garāku atmaksas termiņu, Tu varēsi sabalansēt savus ikmēneša ienākumus ar izdevumiem.


Naudas kredīta lielākais pluss ir tajā, ka nekas nav jāieķīlā, kā piemēram gadījumos ar hipotekāro kredītu mājoklim vai līzingu automašīnai. Saņemtos naudas līdzekļus vari tērēt jebkādām savām vajadzībām.

Naudas kredīts paredzēts nozīmīgiem dzīves plāniem. Tas var noderēt, kad:


  • vēlies iegādāties jaunu sadzīves tehniku, kas atvieglos ikdienu - piemēram, trauku mazgājamo mašīnu;

  • esi izlēmis pārvākties. Nereti gadās, ka jāapmaksā dažādi kravu pārvadājumu pakalpojumi un jāveic iemaksas par mājokli vairāku mēnešu apmērā vienas dienas ietvaros;

  • vēlies doties ceļojumā;

  • nepieciešami līdzekļi profesionālās kvalifikācijas celšanai. Patēriņa kredīts ir lielisks risinājums, ja pietrūkst līdzekļu, taču plānotais finanšu izlietojums ir ieguldījums ar ilgtspējīgu perspektīvu;

  • vēlies veikt mājokļa remontu;

  • vēlies iegādāties auto;

  • esi nolēmis uzlabot veselību un labsajūtu. Ne velti mēdz teikt, ka jācīnās ar cēloņiem, nevis sekām. Tev ir šāda iespēja!


Nav līdz galam skaidrs, kas ir patēriņa kredīts? Sazinies ar Viasms apkalpošanas speciālistiem, kuri ar prieku Tev sniegs atbildes uz visiem jautājumiem - kas ir patēriņa kredīti, kā tie tiek izsniegti internetā, ar ko tie atšķiras no ātrā kredīta un citiem aizdevuma veidiem!  


3.Maksājumu karte ar kredītlīniju


Precīzi nav zināms paredzamo tēriņu apjoms, bet nevēlies aizņemties vairāk kā vajag? Piesakies maksājumu kartei ar kredītlīniju!


Maksājumu karte ar kredītlīniju nav gluži tas pats, kas elastīgais vai patēriņa aizdevums, kuru gadījumos konkrētā summa tiek pārskaitīta uz Tavu bankas kontu.


Kredītlīnijas princips ir ļoti vienkāršs - tiek noteikta maksimālā pieejamā summa, taču to visu nav jāizmanto uzreiz. Respektīvi, maksājumu karte ar kredītlīniju strādā līdzīgi kā drošības spilvens. Kad būs nepieciešami naudas līdzekļi, tie vienmēr būs pa rokai. Procenti jāmaksā tikai par to summu, kuru esi izmantojis, nevis par visu kredītlīnijā piešķirto naudas apmēru.


Viasms mājaslapā vari aizpildīt pieteikuma anketu, un tas tiks izskatīts 5 minūšu laikā. Apstiprinošas atbildes gadījumā SAVA.card kredītkarti saņemsi ar kurjerpiegādi divu darba dienu laikā un pilnīgi bezmaksas.


Kredītlīnija pieejamie līdzekļi ir līdz pat 3000 EUR, savukārt minimālais procentu maksājums - 4%. Bet tas vēl nav viss! Ja Tava priekšrocība ir patiesi bagātīga ikdiena, pēc 3 mēnešiem vari pieteikties kredītlimita palielināšanai.


Šis ir izdevīgs aizdevums mirkļos, kad nezini precīzu summu, kas Tev būs nepieciešama, un nezini, kad tieši tā būs nepieciešama. Piemēram:


  • Esi nodevis remontā savu transportlīdzekli;

  • pagaidām nav skaidras ārstēšanas vai rehabilitācijas izmaksas;

  • esi uzsācis mājokļa remontdarbus.


Kādēļ izvēlēties aizdevumu no Viasms?


Viasms:


  • ir licencēts un pieredzes bagāts nebanku aizdevējs kopš 2009.gada;

  • regulāri iepriecina jaunus un esošos klientus ar atlaidēm;

  • rūp klientu laiks - aizdevumi tiek izsniegti 15 minūšu laikā;

  • ar otro aizņemšanās reizi piedāvā iespēju var noformēt aizdevumu ar vienu sms - no jebkuras vietas Latvijā;

  • piedāvā aizdevumu bez ķīlas vai galvotāja.


Kas var pieteikties Viasms aizdevumam?


Ikviens Latvijas Republikas pilsonis:


  • Vecumā no 20-70 gadiem;

  • ar regulāriem un stabiliem ienākumiem;

  • ar pozitīvu kredītvēsturi;

  • ar bankas kontu kādā no Latvijas bankām.


Viasms piedāvā aizdevumus dažādām vajadzībām un dažādām situācijām. Katrs pieteikums tiek izskatīts individuāli, tādējādi nodrošinot elastīgus un tieši Tev piemērotus nosacījumus. Neļauj neparedzētām situācijām izjaukt Tavas ieceres!


Viasms atgādina – aizņemies atbildīgi, izvērtējot savas iespējas atmaksāt aizdevumu!