Staburags.lv ARHĪVS

Noderīgas virtuves palīgierīces, par kurām jums noteikti jāzina

.

2020. gada 14. septembris 00:00

122
Noderīgas virtuves palīgierīces, par kurām jums noteikti jāzina

Cik funkcionāla ir jūsu virtuve? Vai tā ir aprīkota tikai ar konkrētās telpas pamatvajadzībām vai tajā atrodas kas vairāk? Šoreiz piedāvāsim ieskatīties dažādu lietderīgu virtuves palīgierīču pasaulē, lai noskaidrotu, kam tās nepieciešamas un kā tās var uzlabot jūsu ikdienas dzīvi.


Vakuuma iepakotājs


Sāksim ar ierīci, kurai pavisam noteikti ir jāatrodas katras sevis cienošas saimnieces virtuvē – vakuuma iepakotāju. Šīs ierīces izmantošana ir lielisks veids, kā saglabāt Jūsu virtuves telpā (ne tikai ledusskapī) atrodamo pārtikas produktu garšu, tekstūru, produktu svaigo krāsu, kā arī krietni paildzināt to uzglabāšanas termiņu.


Piemēram, ievakumojot zivi vai prāvāka izmēra gaļas gabalu, Jūs ne tikai paildzināsiet produkta lietošanas termiņu, bet arī parūpēsieties par to, lai šis produkts Jūsu ledusskapī aizņemtu pēc iespējas mazāk vietas. Protams, ka ierīces pielietošanai būs nepieciešami arī speciālie vakuuma maisiņi, taču tie nesagādās Jums pārāk lielas papildu izmaksas.

Vakuuma iepakotājs interneta veikalā 220.lv – praktiska un visai noderīga ierīce.


Augļu un dārzeņu žāvētājs


Ja Jūsu virtuve ir pārpildīta ar visdažādākā veida dārzeņu, augļu un ogu glabātuvēm, Jums noteikti nepieciešams iepazīties ar tādu virtuves palīgierīci kā augļu un dārzeņu žāvētājs. Šīs iekārtas piedāvā vairākas žāvēšanas paplātes, iespēju žāvēt arī tādus produktus kā sēnes un garšaugi, kā arī regulējamu žāvēšanas temperatūru.


Augļu un dārzeņu žāvētājs ir lieliski piemērots tām saimniecēm un saimniekiem, kuru vasarā iegūtās dabas labumu ražas ir tik lielas, ka augļus un dārzeņus vienkārši vairs nav kur likt. Ar šīs ierīces palīdzību Jūs varēsiet ērti un vienkārši nožāvēt gardo vasaras ražu, kā arī sagatavot vitamīniem bagātus produktus ziemas periodam. Protams, žāvētās dabas veltes ir arī lielisks veids, kā nomainīt jau pierastās augļu vai dārzeņu garšas. Izcila ierīce veselīgu uzkodu pagatavošanai.


Viedie diedzēšanas paliktņi


Aizraujaties ar zaļumu vai salātu diedzēšanu? Viedie diedzēšanas paliktņi ir īpaši mūsdienīgs un moderns risinājums tieši Jums. Šīs virtuves palīgiekārtas spēs efektīvi asistēt gan zaļumu, gan salātu, kā arī augļu un dārzeņu audzēšanos darbos.


Kāpēc izvēlēties tieši viedo risinājumu? Pirmkārt, tas ietaupīs Jūsu dārgo laiku – viedais diedzēšanas paliktnis par visu parūpēsies pats. Otrkārt, Jums nebūs jāuztraucas par pārāk lieku vai, tieši otrādi, nepietiekamu saules apgaismojumu, jo viedais diedzēšanas paliktnis ir aprīkots ar gaismām, kas nepieciešamības gadījumā ieslēdzas un izslēdzas automātiski. Īpaši straujš augšanas cikls, par 95 % mazāk ūdens, kā arī kvalitatīvu sastāvdaļu audzēšana visa gada garumā. Vieda ierīce viediem saimniekiem.


Visas augstāk minētās ierīces ir apskatāmas un iegādājamas interneta veikalā 220.lv. Papildiniet savu virtuvi ar kādu no šiem lietderīgajiem palīgrīkiem, jo virtuve nav paredzēta tikai un vienīgi maltīšu pagatavošanai un trauku mazgāšanai – tas ir kas daudz vairāk!